SPANX

New & Slimproved Super Power Panties
Meer van SPANX
38,00€ 22,80
Direct leverbaar
85% polyamide, 15% elastan

Spanx In-Power Line Super Power Panties 408

De must-have shaper voor in iedere kledingkast. Het ideale broekje om je buik plat te maken, je billen mooi te vormen en je dijen af te slanken.

Je draagt de Spanx In Power Line Super Power Panties onzichtbaar onder je jurk of rok. De 3D garens bieden stretch in 4 richtingen en zorgen voor een comfortabele pasvorm en aangenaam gevoel op de huid. De pijpjes voorkomen een rand op het bovenbeen. Het enige nadeel van dit super broekje is de kwetsbaarheid. Maar ondanks een gaatje of laddertje blijft het wel zijn werking behouden. Gebruikers blijven het broekje kopen, omdat het zo geweldig werkt. Het broekje strijkt je mooi glad. Je zult geen last meer hebben van cellulite of andere oneffenheden. Om zo lang mogelijk plezier van deze shaper te hebben, volg onderstaande tip. Doe het broekje voorzichtig en als volgt aan. (Net als bij een panty, maar omdat het een corrigerende functie heeft, zit het strak en moet je trekken voorkomen.) Neem eerst een pijp die je in elkaar "stroopt", stap hier in tot je bovenbeen en doe dan hetzelfde met de andere pijp. Schuif nu voorzichtig, ZONDER te trekken, het broekje omhoog. Als het broekje op zijn plaats zit, de pijpjes voorzichtig omlaag schuiven. Richtlijnen voor de maat: weeg je minder dan 56 kilo kies dan maat A, 60 kilo = maat B, 72 kilo = maat C, 87 kilo = maat D, 104 kilo = maat E, 122 kilo = maat F, 139 kilo = maat G.
Kleur

Kenmerken
SPANX
Wasvoorschriften

Spanx In-Power Line Super Power Panties 408 Kenmerken:

 • Mate van correctie: Sterk
 • Kleuren: zwart, huid
 • Maakt je buik tot ongeveer navelhoogte platter
 • Slankt dijen af en lift billen
 • Tekent niet op bovenbenen
 • Ideaal voor onder jurkjes
 • Katoenen kruisje
 • Materiaal: 85% nylon en 15% elastaan
 • Wasvoorschriften: 40 graden

 


  Merk
  Artikel
  : New & Slimproved Super Power Panties
  Artikelnummer
  : SPX408
  Materiaal
  : 85% polyamide, 15% elastan
  Naden
  : Plat en glad
  Broekje
  : Comfort
  Bijzonderheden
  : Beweeglijke compressiezones

SPANX

De producten van Spanx kenmerken zich door een uitgebreide collectie bestaande uit maar liefst 200 producten. Spanx maakt uitsluitend gebruik van innovatieve materialen en ieder product is erop gericht om het lichaam te shapen. Elk product heeft een ander doel en door het fijne materiaal is het onzichtbaar onder je bovenkleding. In de collectie van Spanx staat draagcomfort centraal: vrouwen krijgen een mooier silhouette op een comfortabele manier. Niet alleen vrouwen zien er nog beter met Spanx, ook voor mannen zijn er diverse shapewear op de markt gebracht. Met Spanx voel jij je iedere dag weer comfortabel en zelfverzekerd!

40 was programma
40 was programma
Geniet van je woensdag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten