Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Controlfashion.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Controlfashion.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Mooie merken en snelle levering
Onlangs een body van Wolford gekocht. Past perfect. Deze keer heeft de levering wat langer geduurd!
09/05/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Snelle levering
Snelle levering en goede kwaliteit, betrouwbare site.
08/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Ik heb iets besteld maar hoor er niets meer over
In dagen niets meer gehoord over vertraging besteld item
03/05/2022
Beoordeling: 0.5 / 5
Snelle service
Gewoon goed. Snel en netjes verpakt.
02/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Niets op aan te merken
alles gaat zoals aangegeven
21/04/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer goed en snel geholpen
Ik ben zeer goed en snel geholpen toen in eerste instantie de kleir die ik wilde er niet meer was en later toen ik de verkeerde maat had nog eens snel geregeld
20/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Sympathiek bedrijf
Ruime keuze, toegankelijke website en snelle levering met een personal touch.
10/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima corrigerend hemd
Het past goed en zit stevig zonder te knellen.
24/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top??.
Prima kwaliteit, verzending keurig verzorgd en op tijd.
21/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goed!
Snelle levering, uitstekende producten, gied vetpakt.
20/03/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede kwaliteit
Snelle levering goede kwaliteit
07/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Wt een snelle levering!
Ongelooflijk snel afgeleverd, goed verpakt en juiste artikelen.
17/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super
Slankt af zit prettig!!!!!
11/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Omruilen
Het omruilen van de 2 te kleine comfort BH. zonder probleem retour en omgeruild voor de grotere maat . GOEDE SNELLE correcte service! .
05/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Helemaal prima
Ik heb vaker besteld bij controlfashion. Zowel de producten als service is goed. Snelle levering en goede kwaliteit producten. Ik ben fan!
04/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Informatieve en keurige afhandeling t.a.v. mijn retour, dank
Zie boven
25/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima service en communicatie
Niet alles kon in 1 keer geleverd worden, deel 2 pas weken later. Mijn scepsis dat dat niet goed zou gaan werd weggenomen via de mail door een vriendelijke dame.
24/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Prima informatie gekregen, ze hadden alle tijd
23/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Klantvriendelijk en goeie service
04/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Alles goed geregeld en nog een lief kaartje erbij Ik wens iedereen fijne feestdagen en een super 2022 gr Sonja
24/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
Bestellen en snellen levering
22/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel bezorgd, ruime keus
Blij met mijn aankoop, absoluut een aanrader.
08/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Is goed. Ik heb alleen wel nog een vraag.. De legging die ik heb gekocht.. is deze ook geschikt om met alleen een truitje te dragen? Of is dit een legging waar je een jurkje over moet dragen? Zodat je de kruis niet ziet? Dit was mij niet helemaal duidelijk.
27/11/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Behulpzaam en vriendelijk!
Heb de juiste maat van de pantalon per e-mail ontvangen. Ben er blij mee want de kwaliteit en pasvorm is prima. De verpakking was zeer netjes en de levering supersnel. Ben heel content!!
25/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed en snel
Goede kwaliteit en snel geleverd
25/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Helemaal goed
Het was de 2e keer dat ik een bestelling plaatste? helemaal goed
22/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service
Snell service. Maidenform goede prijs kwaliteit.
19/11/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Super
Goede service
12/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super
Bijzonder prettig en klantvriendelijk contact. Goede suggesties. Veel meedenken en bewegen. Top!!!
12/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima kwaliteit, correcte persoonlijke klantenservice
Ik heb 2 slips besteld die prima voldoen. Contact gehad met de klantenservice vanwege leveringsproblemen. Ik werd vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan. Dit is tegenwoordig eerder uitzondering dan regel. Dus complimenten.
10/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Redelijk goede ervaring
Het duurde lang voordat ik het artikel kreeg. Daarover is wel gecommuniceerd.
10/11/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Goede kwaliteit en snelle levering!
Perfect op tijd geleverd en goede kwaliteit, en met een leuk persoonlijk briefje erbij. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
08/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Tevreden klant
De communicatie is goed. De service is goed. Helemaal blij mey jullie.
08/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, mooi assortiment en ook telefonisch krijg je goede informatie
Controlfashion heeft het meest uitgebreide assortiment en levert met 1 dag. Fijn is dat de mate van correctie wordt aangegeven.
02/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Altijd snelle service, met persoonlijke touch
Controlfashion levert kwaliteitsmerken, levert snel en doet altijd een handgeschreven kaartje bij je bestelling. Ik ben al een tijd een tevreden klant!
31/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima service, mooie artikelen
Snelle service en goede pasvorm
31/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijn ondergoed
Het ondergoed wat ik gekocht heb zijn van goede kwaliteit en zitten lekker. De service is ook prima, snelle levering.
28/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heerlijk zittende corrigerende hemdjes van Spanx
De. corrigerende hemdjes van Spanx kleden ook echt af en zitten ook nog comfortabel
17/10/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed
Goed
26/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
kwaliteit en betrouwbaarheid
Al meerdere jaren goede ervaringen. Informatie op de website klopt met de realiteit, bestellingen worden snel geleverd, retourneren of ruilen is geen enkel probleem. Mooie producten.
24/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering prima verpakt
Gister besteld, vandaag al thuis bezorgd, super tevreden, zeker voor herhaling vatbaar.
22/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
zeer tevreden
De corrigerende broekjes die ik had besteld , waarbij de levering langer duurde dan verwacht ,is met attente zorg goed ontvangen .
21/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Na weken goed
Heel lang moeten wachten , weken in plaats van dagen . Paar keer moeten bellen !!
19/09/2021
Beoordeling: 3 / 5
Beste Wil, Bedankt dat u de tijd heeft willen nemen om een review te plaatsen. Het klopt inderdaad dat uw bestelling langer op zich heeft laten wachten. Soms merken we nog een beetje de nasleep van Covid, maar ook dat gaat gelukkig nu de goede kant op. We vinden het fijn dat we elkaar telefonisch hebben gesproken en bedanken u nogmaals voor het vertrouwen. We wensen u veel draagplezier toe. Hartelijke groet, Team Controlfashion.nl
Goede kwaliteit en pasvorm
Zeer prettig zittend en goede kwaliteit Alleen de bezorgtijd was te lang
19/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Het is mij goed bevallen, krijg snel antwoord op een email, pakjes gaan zo veel mogelijk door de brievenbus, kortom een correcte afhandeling,
15/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Niets op aan te merken.
Snel geleverd
14/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Levering goed en correct
De bestelde artikelen zijn correct afgeleverd, het mailcontact was uitgebreid en duidelijk. Jammer dat ik over een product niet tevreden ben.
12/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
Netjes
Heel netjes en snel geleverd
11/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering van een mooi badpak
Mooi miraclesuit badpak gekocht. Snelle verwerking van de bestelling. Heel blij mee.
06/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima spullen en snelle leveringen
Prima producten
04/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je donderdag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten