Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Controlfashion.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Controlfashion.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Leny uit Groningen
Uitgebreid assortiment en snelle service.

Verbeterpunten: Retoureren is niet gratis.
17-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Eva uit Amsterdam
Snelle afhandeling!

Verbeterpunten: Nog geen
16-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Rineke uit St willebrord
Ben heel tevreden keurig verpakt het kan niet beter een dikke pluim daarvoor
16-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Vera uit Heerlen
Zoveel keuze..Snelle verzendig..Mooi verpakt. Feestje!
16-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Egbert uit Hoofddorp
Goede services pantoffels goed verpakt en een snelle verzending met een track en trace optie.
15-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Kris uit Gendt
Leuk bericht bij levering. Snel en professioneel!
15-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Vinc
Prima voorlichting mooie producten
15-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Marc Hofs uit Aalsmeer
-

Verbeterpunten: Waarom moet er betaald worden voor een retourzending of omruiling? Dat is bij alle andere webshops gratis.
14-10-2018
Beoordeling: 0.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Henneke uit De Bilt
Dat ik een handgeschreven briefje erbij had erg leuk en persoonlijk

Verbeterpunten: Heb ik niet
14-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Anneiies
Correct en snelle levering
14-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Hedwig uit Oosterhout
Goede producten tegen goede prijzen en snelle levering

Verbeterpunten: Betaling achteraf
13-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Anke uit Noordwijkerhout
Snelle levering
13-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Wineke uit Amsterdam
snelle service, goede kwaliteit artikelen
13-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Margreet uit Ridderkerk
Mooie producten en goede kwaliteit Snelle verzending

Verbeterpunten: Ga zo door
13-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Liesbeth
Snelle levering, goede service met oog voor een persoonlijke touch. Geweldige producten!
12-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Hennie uit Zeist
Goede snelle service. Ben zeer te vreden

Verbeterpunten: Geen
12-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Sebastiaan
Eerlijk bedrijf. Mooie producten. Goede service!
12-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Yvonne
Snelle service, mooie verpakking

Verbeterpunten: Geen! Gister mijn vriendin op hetzelfde bedrijf gewezen, ging ook bestellen!
11-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Herma uit Den Hoorn
snelle correcte levering, altijd de gevraagde produkten in voorraad.
11-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Een nieuwe klant uit Amsterdam
Goed contact gehad omdat er iets niet werkte op de website en was snel verholpen zodat ik kon bestellen. Ik kreeg daar ook persoonlijk een mailtje over. Ook goed qua levering. Ik had mijn bestelling de volgende dag binnen

Verbeterpunten: Geen.
11-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Marijke uit Den Haag
Snelle verzending en ontvangst. Leuk vond ik het persoonlijk geschreven kaartje erbij en het mooie inpakpapier waar de body in zat. Het was net of ik een cadeau voor mijzelf uitpakte.

Verbeterpunten: Geen
10-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Sandra uit Rilland
Fijne overzichtelijke website met veel keus, ook in grote maten !

Verbeterpunten: Tip : overknees in grote maten, lekker warm in de winter.
10-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Carolien uit Ede
Goede service, komen beloftes na
09-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Luc uit Amsterdam
Levering volgens afspraak, mooi product
09-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Monique uit Bunnik
Erge goede service, vriendelijk geholpen. Ik ben blij met dit bedrijf!
09-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Mar uit Enschede
Snelle levering Snelle en goede service nadat er een gris in m'n sok zat na twee keer wassen Kreeg direct een nieuw paar opgestuurd nadat ze de kapotte sokken zelf retour hadden gekregen, erg vriendelijke afhandeling!
09-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Chantal uit Doesburg
Mooie en grote collectie met de fijnste merken.

Verbeterpunten: Gewoon een standaard kortingscode geven aan vaste klanten zonder dit review gedoe.
09-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Stevens uit Vlaardingen
mooi aanbod kwalitatieve producten goed verpakt

Verbeterpunten: tijdig leveren
09-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Geniet van je woensdag! | 2011 - 2018


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten