Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Controlfashion.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Controlfashion.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
heel goed
heel fijn contact gehad over een pakketje wat wel geleverd was maar niet ontvangen... Het word opgelost dus heel fijn. Hele vriendelijke dame aan de telefoon gehad. Een dikke tien
06/09/2023
Beoordeling: 5 / 5
In mijn geval moest ik een aanpassing maken.
BH hemdje met uitneembare vulling. Ik dacht dat mijn prothese er ook in paste. Dat is wel zo maar door de ruimte ging de prothese wandelen en dat was niet fijn . De ruimte is groot en wijd ,dus daar niet geschikt voor. Het materiaal is wel prettig ',mooi dun , zit goed aangesloten en is niet te lang. Voor warme dagen heerlijk dragen.
19/08/2023
Beoordeling: 3 / 5
Uitstekend
Goed service, snelle levering
18/08/2023
Beoordeling: 5 / 5
Is uitstekend
Totaal geen klachten. Het is alleen heel jammer dat mijn artikel dat ik al jaren bij U bestel niet meer voorradig is en ik heb nog geen goed vervangend art. gevonden
16/08/2023
Beoordeling: 5 / 5
Alles ging perfect
Betrouwbare webshop. Bestelling snel ontvangen, netjes verpakt, product zoals omschreven. 1 artikel geretourneerd en geld snel weer retour ontvangen via Paypal. Ook snel reactie op mijn vragen via de mail. Dus goede service!
31/07/2023
Beoordeling: 5 / 5
Erg snelle juiste levering
Ik heb recent 2x achter elkaar een bestelling gedaan en beide keren erg snel geleverd
23/07/2023
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende service
Zo vriendelijk en behulpzaam geholpen door Karin. Ik was op zoek naar BH's van Maidenform, die niet in de collectie zitten. Deze zijn speciaal besteld. Top service, bedankt.
16/07/2023
Beoordeling: 5 / 5
gewoon goed
Ik heb hier al vaker wat gekocht of bij hun andere webwinkel beenmode.nl. Snelle levering prima spullen. Deze keer een badpak besteld. Helaas paste het niet goed. Teruglevering was heel probleem.
12/07/2023
Beoordeling: 5 / 5
Goed verzorgde en snelle levering.
Al eerder artikel besteld. Duidelijk omschreven en goede kwaliteit. Zal beslist in de toekomst vaker bestellen.
09/06/2023
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Zit heerlijk, staat prachtig. Zeker aan te bevelen
04/06/2023
Beoordeling: 5 / 5
Heel tevreden
Besteld, snel in huis en volgens verwachting
17/05/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekend
Goede kwaliteit en service
11/05/2023
Beoordeling: 5 / 5
Fijne service.
Broekje gekocht even over mijn eigen slip gepast het was echter te groot. Gelijk teruggebracht naar de post en binnen een dag al de melding dat het geld voor retournering klaar stond. Toppie!
09/05/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering, keurig verpakt, persoonlijke touch
Groot assortiment en hele snelle levering!
06/05/2023
Beoordeling: 5 / 5
Snel en gemakkelijk
Gemakkelijk te bestellen en snelle levering
05/05/2023
Beoordeling: 5 / 5
ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn bestelling
Positief
25/04/2023
Beoordeling: 5 / 5
Perfect, snelle levering
Goede keuze ondergoed
22/04/2023
Beoordeling: 5 / 5
Een zeer tevreden klant
De bestelling ging probleemloos. Alleen bleef een e-mail bevestiging uit. Na telefoongesprek bleek dat ik een typefout bij het e-mailadres had gemaakt. Werd onmiddellijk hersteld en kwam nog voor beŽindigen van gesprek binnen. Zeer vriendelijk gesprek! Het product voldoet volledig aan de verwachtingen.
22/04/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Top service !
Contact met de klantenservice was zeer prettig, snelle reactie en fijn meedenken!
21/04/2023
Beoordeling: 5 / 5
Zeer tevreden
Duidelijke website. Producten goed aangegeven en alles klopt. Goede pasvorm.
17/04/2023
Beoordeling: 5 / 5
Fantastisch
Vlugge bezorging, maar kers op de taart was toch de shaper, dun en makkelijk te erg fijn en licht te dragen. Ik ben erg tevreden. Joke Nieuwenhuijs
11/04/2023
Beoordeling: 5 / 5
Fantastisch
Snelle levering, netjes verpakt
03/04/2023
Beoordeling: 5 / 5
Super service
Bestelling snel binnen, helaas was het niet wst ik ervan verwachtte. Had heel snel mijn geld terug gestort gekregen.
10/03/2023
Beoordeling: 5 / 5
Heerlijke body.
Heb hem nog niet gewassen, maar tot nu toe helemaal top.
05/03/2023
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Goede en duidelijke website en telefonisch contact was ook prima.
20/02/2023
Beoordeling: 5 / 5
Super
Snelle levering, goede kwaliteit. Waar voor je geld. Betrouwbare webshop!
05/02/2023
Beoordeling: 5 / 5
Tevreden
Direct en goede service.
29/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
het is prima!
Ik heb het nog niet geprobeerd eerlijk gezegd maar ziet er wel heel mooi uit!
18/01/2023
Beoordeling: 3.5 / 5
Top service!
Ik kreeg mijn bestelling in een verkeerde kleur. Toen ik belde kreeg ik meteen mijn artikel in de juiste kleur opgestuurd en was hij de volgende dag al in huis. Top!
28/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Mooie artikelen, vlot geleverd
04/12/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Fantastische service
Persoonlijk contact gehad, waarin ik goed werd geholpen en er zelfs met mij mee werd gedacht wat het beste product zou zijn voor onder mijn jurk. Heel vriendelijk en klantgericht bedrijf. Waren alle shops maar zo!!
04/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima geregeld! Snelle verzending
Alles volgens afspraak geleverd en snel.
03/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
Gemakkelijk te bestellen, snel bezorgd.
02/12/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Top
Goede site, makkelijk bestellen, snelle service!
08/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed advies en snelle levering
Ik heb goed advies gekregen over de verschillende producten. Vervolgens wordt het ook direct verstuurd en volgende dag in huis. Breed assortiment met sterke merken.
18/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top
Fijne service , er wordt goed naar de klant geluisterd
17/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitgevoerd conform afspraak
Prime !
03/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goed en betrouwbaar!!!
Zeer goed en betrouwbaar!!!
30/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, goed verpakt
.
27/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Very good quality and quick
Very quick reaction, I ordered something which was to small so I request to be changed. Very quick sent and very good quality. I strongly recommended!! Thank you!
26/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Meerdere punten die ik als niet prettig ervaar.
Ik heb deze body 7 september besteld en kreeg hem 12 september in huis. Het is voor mij de eerste keer. Heb dus geen ervaring met de maat. Ik draag maat 42/44. En dacht dus L nodig te hebben. Echter deze is te lang. Zou M willen proberen. Maar als deze niet goed past heb ik 2 maal kosten en dat vind ik teveel. Dus ik heb nu besloten hem maar gewoon terug te sturen. Ik vind dat de body er wel mooi uit ziet. Het materiaal voelt prettig aan.
14/09/2022
Beoordeling: 2 / 5
Prima
Keurig op tijd met de post. Site makkelijk te bestellen. Aanrader
04/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
En keurig verpakt in de brievenbus. Super
02/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel tevreden
Op tijd geleverd en precies wat ik verwachte
21/08/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Veel keuze en goede site.
31/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Matige product kennis
Ik heb een peperduur broekje gekocht van Wolford. Het moest absoluut onzichtbaar zijn bij zowel buik als bovenbenen i.v.m. een trouwjurk. Wolford is prachtig onzichtbaar bij de buik (geen rand) maar heeft een knellende elastiek bij de benen waardoor het iets "puilt". Geen gezicht in de jurk bij het lopen. Ook doorknippen van de rand om spanning te verlichten heeft niet voldoende geholpen. En ik heb echt geen dikke benen, eerder dun. Ik had dit graag geweten voordat ik 92 euro aan dit broekje besteedde, dat ik dus niet aan kan. Ik heb van te voren advies gevraagd hierover.
27/07/2022
Beoordeling: 3 / 5
Prettig contact met uitstekende service
Altijd een persoonlijk berichtje handgeschreven. Goed advies en snelle levering.
23/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed
Fijn bedrijf met goede service. Veel keus. Je wordt netjes te woord gestaan en geholpen als je belt. Als een artikel er niet is, wordt er met je meegekeken voor een vervangend artikel. Kortom: zoek niet verder maar koop hier!
21/07/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer goed
Goede kwaliteit en snel en discreet geleverd.
19/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
fijne service, prima produkten,
ben zo tevreden dat ik een vaste klant ben al een aantal jaren
16/07/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten