Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Controlfashion.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Controlfashion.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Monique uit MAASTRICHT
Super snel geleverd. Goed verpakt. Duidelijke e-mails

Verbeterpunten: Alles was top. Ga zo door!
19-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Josine uit Amsterdam
Snelle, correcte levering.

Verbeterpunten: Sturen iedere dag een mail of je hun bedrijf en levering wil beoordelen
19-04-2019
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Melvin uit Capelle aan den IJssel
Snelle levering en goede service

Verbeterpunten: Geen
19-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Marieke uit Warmenhuizen
Snelle levering, netjes afgehandeld, persoonlijk kaartje bij de bestelling
17-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Carina uit Apeldoorn
Snelle en correcte levering
17-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Kristel de Rooij uit Hooge Zwaluwe
Hele goede en snelle service en een goed assortiment.
15-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Jessica uit Groningen
Snelle levering, mooie, kwalitatief goede producten. Goed geprijsd.

Verbeterpunten: Vooralsnog geen
15-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Eva uit Dongen
Goede website en het bestellen gaat heel makkelijk en duidelijk.

Verbeterpunten: De kleur iets duidelijker laten zien
15-04-2019
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Anika uit Beuningen
Goede producten, snelle service

Verbeterpunten: Geen
15-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Margot
Mijn badpak kwam snel en keurig aan. Een goede prijs vergeleken met andere webshops. Blije klant! :-)
14-04-2019
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Jelle uit Venlo
Snelle service en eenvoudige site
14-04-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Wout
Snelle levering , goede kwaliteit sokken, in mooi blik verpakt (Hilfiger cadeau verpakking)

Verbeterpunten: Geen
12-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Johanna de Groot uit Ommen
Snelle levering keurig verpakt. En fijne pantoffels.

Verbeterpunten: Geen
11-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
S
Snel, duidelijk, persoonlijk, mooie producten!

Verbeterpunten: Retouren is een beetje omslachtig en duur.
10-04-2019
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
WG Klapwijk-Bijl uit Hellevoetsluis
Gewoon goed.

Verbeterpunten: Geen, zo doorgaan.
09-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Betty uit Utrecht
Snelle correcte service

Verbeterpunten: Geen
09-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Jaap
Supersnel en keurig geleverd
08-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Hilde uit Velsen
De levering is snel en netjes verpakt. Daarbij is er een kaart met een vriendelijke boodschap, dat vind ik klasse!

Verbeterpunten: Kopen van lingerie op internet blijf ik moeilijk vinden. Ondanks alle nuttige informatie die wordt verstrekt.
08-04-2019
Beoordeling: 3.5 / 5
Controlfashion.nl
S. Aydin uit Utrecht
Er zat een kaartje in de doos met handgeschreven boodschap. Dit vond ik echt leuk. Nooit eerder gehad van andere instanties met online bestellen. Top!!
08-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Valentina uit Goirle
Goede en snelle service
08-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Suzan uit Amsterdam
Duidelijk, groot aanbod, snelle levering
08-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Helga
Tijdige levering en persoonlijke benadering dmv briefje bij bestelling
07-04-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
MP Welters uit Schoonhoven
Heldere website, ook op mobiel

Verbeterpunten: Soms is t even zoeken, ook als ik filters gebruikt, om mijn type en model sok te zoeken. Er is gewoon heel veel keuze!!!
07-04-2019
Beoordeling: 3.5 / 5
Sokshop.nl
Rica uit Groningen
Ik ben heel erg tevreden, goede informatie, correct werkende website, en gelukkig beetje persoonlijk. Heel betrouwbaar.

Verbeterpunten: Heb geen verbeterpunten behalve de spanx spijkerbroeken zou ik graag in andere kleuren zien, bv lichtblauw of oud rose. Mooi mosterdgeel. Ze dragen heerlijk.
07-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
E uit Den Haag
Grote collectie, snelle en goede levering met keurige verpakking!

Verbeterpunten: Geen
05-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Melissa uit Oldenzaal
Contact met klantenservice was goed. Vriendelijke vrouw aan de telefoon gehad. Ze heeft mij goed geholpen. En gezorgd dat mijn pakketje verstuurd werd zodat ik hem de volgende dag binnen kreeg. Verder veel keuze qua merken.
05-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
R uit Haarlem
Zeer goede en vriendelijke klantenservice

Verbeterpunten: Geen
04-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Frans
Problemen met een pantoffelzool die na 3 maanden los raakte werd perfect opgelost. Chapeau! Communicatie verloopt uitstekend en servicegericht.
04-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Miranda uit Delft
Snelle levering

Verbeterpunten: Helaas zat er een gaatje in een panty. Gelukkig 2 in de zelfde kleur besteld anders had ik geen panty om te dragen tijdens het feest.
03-04-2019
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Dominuque uit Bovenkarspel
Snelle levering, goede kwaliteit.

Verbeterpunten: Zelfs de maat kleiner van de Ewers maillot is nog te groot.
03-04-2019
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Eveline Jongeneelen uit Heerle
Vriendelijk aan de telefoon. Snel uitgezocht waar het probleem lag en een hele mooie tegemoet komst.
03-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Geniet van je zaterdag! | 2011 - 2019


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten