Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Controlfashion.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Controlfashion.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Uitgevoerd conform afspraak
Prime !
03/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goed en betrouwbaar!!!
Zeer goed en betrouwbaar!!!
30/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, goed verpakt
.
27/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Very good quality and quick
Very quick reaction, I ordered something which was to small so I request to be changed. Very quick sent and very good quality. I strongly recommended!! Thank you!
26/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Meerdere punten die ik als niet prettig ervaar.
Ik heb deze body 7 september besteld en kreeg hem 12 september in huis. Het is voor mij de eerste keer. Heb dus geen ervaring met de maat. Ik draag maat 42/44. En dacht dus L nodig te hebben. Echter deze is te lang. Zou M willen proberen. Maar als deze niet goed past heb ik 2 maal kosten en dat vind ik teveel. Dus ik heb nu besloten hem maar gewoon terug te sturen. Ik vind dat de body er wel mooi uit ziet. Het materiaal voelt prettig aan.
14/09/2022
Beoordeling: 2 / 5
Prima
Keurig op tijd met de post. Site makkelijk te bestellen. Aanrader
04/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
En keurig verpakt in de brievenbus. Super
02/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel tevreden
Op tijd geleverd en precies wat ik verwachte
21/08/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Veel keuze en goede site.
31/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Matige product kennis
Ik heb een peperduur broekje gekocht van Wolford. Het moest absoluut onzichtbaar zijn bij zowel buik als bovenbenen i.v.m. een trouwjurk. Wolford is prachtig onzichtbaar bij de buik (geen rand) maar heeft een knellende elastiek bij de benen waardoor het iets "puilt". Geen gezicht in de jurk bij het lopen. Ook doorknippen van de rand om spanning te verlichten heeft niet voldoende geholpen. En ik heb echt geen dikke benen, eerder dun. Ik had dit graag geweten voordat ik 92 euro aan dit broekje besteedde, dat ik dus niet aan kan. Ik heb van te voren advies gevraagd hierover.
27/07/2022
Beoordeling: 3 / 5
Prettig contact met uitstekende service
Altijd een persoonlijk berichtje handgeschreven. Goed advies en snelle levering.
23/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed
Fijn bedrijf met goede service. Veel keus. Je wordt netjes te woord gestaan en geholpen als je belt. Als een artikel er niet is, wordt er met je meegekeken voor een vervangend artikel. Kortom: zoek niet verder maar koop hier!
21/07/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer goed
Goede kwaliteit en snel en discreet geleverd.
19/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
fijne service, prima produkten,
ben zo tevreden dat ik een vaste klant ben al een aantal jaren
16/07/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed
Super goed geholpen!
06/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Ik bestel niks meer
Ik heb voor de eerste keer wat besteld bij jullie De maat XXL zou maat 44/46 moeten zijn Mijn normale broek maat is 42/44. Van broek Deze Shape wear briek kreeg ik niet verder dan net boven mijn knie. Wat ik echt super vervelend vind is dat ik ?7.25 moest betalen om het pakje te retourneren naar jullie. Maar dat ik dan ook nog ?4.99 minder ontvang van jullie!! Ik vraag me af waarom??? Met andere woorden!! Ik ben ?7.25 plus ?4,99 is ?12,25 wat ik kwijt ben heb niks,heel verdrietig word ik hier van. De 1e en de laatste keer
05/07/2022
Beoordeling: 0.5 / 5
Top webwinkel met top klantenservice
Nadat ik mijn vragen aangegeven had, kreeg ik daags erna al een compleet antwoord. Op basis daarvan heb ik een bestelling gedaan en het artikel past perfect en sluit aan op mijn wensen. Ook levering was snel en zeer zorgvuldig verpakt.
30/06/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Heel goed.
Advies omtrent mijn maat gevraagd bij de klantenservice. Goed advies gehad artikel paste perfect.
29/06/2022
Beoordeling: 4 / 5
Hielpen mij aan een vervangend artikel
Denken goed mee en hebben een vervangen tegen dezelfde prijs geleverd, echt top
27/06/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Fijne webwinkel.
Bestelling wordt snel geleverd en de retournering ook snel verwerkt. Altijd fijn want het is soms lastig om de juiste maat of pasvorm te vinden.
24/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Snelle levering. Punt van aandacht: iets meer zorg besteden aan de verpakking van luxe artikelen.
20/06/2022
Beoordeling: 4 / 5
Geweldig
Snel, goed telefonisch te bereiken, vriendelijk en goed meedenkend. Komen afspraken na
09/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super snel!
Mijn maat niet goed besteld; binnen twee dagen goede maat binnen.
09/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Goed
04/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Komt belofte altijd snel na
Er is goed contact over leveringen, je wordt adequaat en vriendelijk te woord gestaan.
31/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Super, snelle levering
30/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
Mooie merken en snelle levering
Onlangs een body van Wolford gekocht. Past perfect. Deze keer heeft de levering wat langer geduurd!
09/05/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Snelle levering
Snelle levering en goede kwaliteit, betrouwbare site.
08/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Ik heb iets besteld maar hoor er niets meer over
In dagen niets meer gehoord over vertraging besteld item
03/05/2022
Beoordeling: 0.5 / 5
Snelle service
Gewoon goed. Snel en netjes verpakt.
02/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Niets op aan te merken
alles gaat zoals aangegeven
21/04/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer goed en snel geholpen
Ik ben zeer goed en snel geholpen toen in eerste instantie de kleir die ik wilde er niet meer was en later toen ik de verkeerde maat had nog eens snel geregeld
20/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Sympathiek bedrijf
Ruime keuze, toegankelijke website en snelle levering met een personal touch.
10/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima corrigerend hemd
Het past goed en zit stevig zonder te knellen.
24/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top??.
Prima kwaliteit, verzending keurig verzorgd en op tijd.
21/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goed!
Snelle levering, uitstekende producten, gied vetpakt.
20/03/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede kwaliteit
Snelle levering goede kwaliteit
07/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Wt een snelle levering!
Ongelooflijk snel afgeleverd, goed verpakt en juiste artikelen.
17/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super
Slankt af zit prettig!!!!!
11/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Omruilen
Het omruilen van de 2 te kleine comfort BH. zonder probleem retour en omgeruild voor de grotere maat . GOEDE SNELLE correcte service! .
05/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Helemaal prima
Ik heb vaker besteld bij controlfashion. Zowel de producten als service is goed. Snelle levering en goede kwaliteit producten. Ik ben fan!
04/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Informatieve en keurige afhandeling t.a.v. mijn retour, dank
Zie boven
25/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima service en communicatie
Niet alles kon in 1 keer geleverd worden, deel 2 pas weken later. Mijn scepsis dat dat niet goed zou gaan werd weggenomen via de mail door een vriendelijke dame.
24/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Prima informatie gekregen, ze hadden alle tijd
23/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Klantvriendelijk en goeie service
04/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Alles goed geregeld en nog een lief kaartje erbij Ik wens iedereen fijne feestdagen en een super 2022 gr Sonja
24/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
Bestellen en snellen levering
22/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel bezorgd, ruime keus
Blij met mijn aankoop, absoluut een aanrader.
08/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Is goed. Ik heb alleen wel nog een vraag.. De legging die ik heb gekocht.. is deze ook geschikt om met alleen een truitje te dragen? Of is dit een legging waar je een jurkje over moet dragen? Zodat je de kruis niet ziet? Dit was mij niet helemaal duidelijk.
27/11/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Behulpzaam en vriendelijk!
Heb de juiste maat van de pantalon per e-mail ontvangen. Ben er blij mee want de kwaliteit en pasvorm is prima. De verpakking was zeer netjes en de levering supersnel. Ben heel content!!
25/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je woensdag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten