Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Controlfashion.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Controlfashion.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Herman uit Rotterdam
snelle levering van een prachtig product. Ik wens jullie fijne feestdagen en tot de volgende bestelling

Verbeterpunten: zou het niet weten
11-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Herma uit Den Hoorn
Alle communicatie, alle interactie, helemaal perfect. Alle producten zijn er, soms klopt een kleur niet helemaal dan wordt er alles aan gedaan om de goede kleur te vinden.

Verbeterpunten: Wat kleine puntjes in de website zouden handiger kunnen, is echt miniem.
11-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Danique uit Den haag
Snelle levering. Goede kwaliteit. Netjes verpakt en werd goed op de hoogte gehouden van levering

Verbeterpunten: Geen opmerkingen
10-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
j.w.m uit wassenaar
Heel prettig geholpen

Verbeterpunten: Heb ik niet.
10-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Laura Peeters uit Oudenbosch
Snelje levering, netjes verpakt en een persoonlijk kaartje met een berichtje bij je bestelling. Helemaal top! Helaas heb ik niet lang van het bestelde product kinnen genieten

Verbeterpunten: Geen
10-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Claudia
snelle levering en mooie sokken!

Verbeterpunten: nvt
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Anna uit Den Haag
overzichtelijke site, snelle levering, mooi verpakt, een cadeautje om te ontvangen.
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Mar
Goede communicatie snelle levering
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Ans uit Amsterdam
Uitgebreid gevarieerd aanbod. Snelle levering.
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Conny uit Schalkwijk
Service gericht, klantvriendelijk
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Jolanda uit Ridderkerk
Duidelijke website, snelle service

Verbeterpunten: Dat pantoffels van 80,00 aangeleverd worden in een zak niet in een doos. Klein minpuntje.
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Anneke uit Ede
Persoonlijk briefje bij de bestelling!

Verbeterpunten: Weet ik niet
08-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Jan Bouwman uit EDE
Vlotte afwikkeling en sterk in service.

Verbeterpunten: Geen
08-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Cristian uit Den Haag
Zeer goede klantenservice.
08-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Monique uit Nuth
gevraagde artikel op tijd geleverd, artikel in goede staat.
08-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
MariŽlle uit Venlo
Duidelijke beschrijving bij artikelen en snelle service

Verbeterpunten: Geen
08-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Lida uit Rotterdam
Heel uitgebreid assortiment. Supersnelle verzending en fantastische klantenservice

Verbeterpunten: Kan eerlijk gezegd niks bedenken
07-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Timea uit Nijmegen
goede qualiteit, snel levering
07-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Pieter uit Den Bommel
Snelle reactie op bestelling, geeft regelmatig updates aan zodat je jouw bestelling kan blijven volgen. Geen bezorgstress in deze drukke tijd.
07-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Iris uit Den Haag
goede spullen en super mooi ingepakt!
06-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Robert van Kralingen uit Leiden
Goed assortiment, snelle levering
06-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Dw de roojj uit Vlaardingen
10

Verbeterpunten: 0
06-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Sacha uit Wassenaar
Leuk assortiment, goede kwaliteit sokken, netjes verpakt en snelle levering.

Verbeterpunten: Voor de kinderen is er een aparte categorie huissokken, lijkt me handig als diezelfde categorie er ook voor vrouwen komt.
06-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Hiemstra uit Sneek
Zeer goed en snel geholpen

Verbeterpunten: Nvt
06-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Engel uit Noordwolde Fr
Pakketje op tijd en mooi ingepakt! Prima geregeld en zeker de moeite waard om nog eens een aanschaf te doen!

Verbeterpunten: Geen
06-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Elly uit Amersfoort
Snel en vriendelijk.
06-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Simon uit Hoogland
Goede communicatie met klant.
06-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
monique
Veel keuze en snelle bezorging
06-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Nathalie uit Arnhem
Netjes verpakt Snelle levering

Verbeterpunten: Nvt
06-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Arianne uit Hooge Zwaluwe
snel geleverd

Verbeterpunten: Kijken of bij retour sturen het via een antwoordnummer kan
06-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Geniet van je woensdag! | 2011 - 2018


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten