Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Controlfashion.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Controlfashion.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Goed
Klantvriendelijk en goeie service
04/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Alles goed geregeld en nog een lief kaartje erbij Ik wens iedereen fijne feestdagen en een super 2022 gr Sonja
24/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
Bestellen en snellen levering
22/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel bezorgd, ruime keus
Blij met mijn aankoop, absoluut een aanrader.
08/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Is goed. Ik heb alleen wel nog een vraag.. De legging die ik heb gekocht.. is deze ook geschikt om met alleen een truitje te dragen? Of is dit een legging waar je een jurkje over moet dragen? Zodat je de kruis niet ziet? Dit was mij niet helemaal duidelijk.
27/11/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Behulpzaam en vriendelijk!
Heb de juiste maat van de pantalon per e-mail ontvangen. Ben er blij mee want de kwaliteit en pasvorm is prima. De verpakking was zeer netjes en de levering supersnel. Ben heel content!!
25/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed en snel
Goede kwaliteit en snel geleverd
25/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Helemaal goed
Het was de 2e keer dat ik een bestelling plaatste? helemaal goed
22/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service
Snell service. Maidenform goede prijs kwaliteit.
19/11/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Super
Goede service
12/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super
Bijzonder prettig en klantvriendelijk contact. Goede suggesties. Veel meedenken en bewegen. Top!!!
12/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima kwaliteit, correcte persoonlijke klantenservice
Ik heb 2 slips besteld die prima voldoen. Contact gehad met de klantenservice vanwege leveringsproblemen. Ik werd vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan. Dit is tegenwoordig eerder uitzondering dan regel. Dus complimenten.
10/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Redelijk goede ervaring
Het duurde lang voordat ik het artikel kreeg. Daarover is wel gecommuniceerd.
10/11/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Goede kwaliteit en snelle levering!
Perfect op tijd geleverd en goede kwaliteit, en met een leuk persoonlijk briefje erbij. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
08/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Tevreden klant
De communicatie is goed. De service is goed. Helemaal blij mey jullie.
08/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, mooi assortiment en ook telefonisch krijg je goede informatie
Controlfashion heeft het meest uitgebreide assortiment en levert met 1 dag. Fijn is dat de mate van correctie wordt aangegeven.
02/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Altijd snelle service, met persoonlijke touch
Controlfashion levert kwaliteitsmerken, levert snel en doet altijd een handgeschreven kaartje bij je bestelling. Ik ben al een tijd een tevreden klant!
31/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima service, mooie artikelen
Snelle service en goede pasvorm
31/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijn ondergoed
Het ondergoed wat ik gekocht heb zijn van goede kwaliteit en zitten lekker. De service is ook prima, snelle levering.
28/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heerlijk zittende corrigerende hemdjes van Spanx
De. corrigerende hemdjes van Spanx kleden ook echt af en zitten ook nog comfortabel
17/10/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed
Goed
26/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
kwaliteit en betrouwbaarheid
Al meerdere jaren goede ervaringen. Informatie op de website klopt met de realiteit, bestellingen worden snel geleverd, retourneren of ruilen is geen enkel probleem. Mooie producten.
24/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering prima verpakt
Gister besteld, vandaag al thuis bezorgd, super tevreden, zeker voor herhaling vatbaar.
22/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
zeer tevreden
De corrigerende broekjes die ik had besteld , waarbij de levering langer duurde dan verwacht ,is met attente zorg goed ontvangen .
21/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Na weken goed
Heel lang moeten wachten , weken in plaats van dagen . Paar keer moeten bellen !!
19/09/2021
Beoordeling: 3 / 5
Beste Wil, Bedankt dat u de tijd heeft willen nemen om een review te plaatsen. Het klopt inderdaad dat uw bestelling langer op zich heeft laten wachten. Soms merken we nog een beetje de nasleep van Covid, maar ook dat gaat gelukkig nu de goede kant op. We vinden het fijn dat we elkaar telefonisch hebben gesproken en bedanken u nogmaals voor het vertrouwen. We wensen u veel draagplezier toe. Hartelijke groet, Team Controlfashion.nl
Goede kwaliteit en pasvorm
Zeer prettig zittend en goede kwaliteit Alleen de bezorgtijd was te lang
19/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Het is mij goed bevallen, krijg snel antwoord op een email, pakjes gaan zo veel mogelijk door de brievenbus, kortom een correcte afhandeling,
15/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Niets op aan te merken.
Snel geleverd
14/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Levering goed en correct
De bestelde artikelen zijn correct afgeleverd, het mailcontact was uitgebreid en duidelijk. Jammer dat ik over een product niet tevreden ben.
12/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
Netjes
Heel netjes en snel geleverd
11/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering van een mooi badpak
Mooi miraclesuit badpak gekocht. Snelle verwerking van de bestelling. Heel blij mee.
06/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima spullen en snelle leveringen
Prima producten
04/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super tevreden
Lieve mensen Telefonisch contact gehad goede voorlichting nog . En sorry voor mij late reactie. Lieve groetjes Sonja??
02/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Elke bestelling is prima verzorgd!!
Snelle en persoonlijke levering.
29/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Supersnel
29/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
In één woord geweldig.
Meedenken en een vervanging /oplossing voor mij gezocht. Prettig, bedankt Hartelijke groet.
29/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
HelemaalGoed
Vandaag besteld morgen in huis Verpakking gezellig met Kaartje erbij ben helemaal Tevreden
25/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super!
Snelle bezorging, goed verpakt! Topkwaliteit
24/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Duidelijke website, snelle levering
Prima website, mooi verpakte levering...
23/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Vriendelijk en behulpzaam
Telefonisch contact gehad over een artikel wat helaas niet meer leverbaar is. Per mail alternatieven ontvangen. Heel vriendelijk en behulpzaam. Bestelling zorgvuldig verpakt. Kom hier zeker terug
22/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Gewoon goed
Ik vind het absurd extra te moeten betalen voor aflevering bij een post nl punt.
20/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
Keurig netjes
2keer een pakketje retour gestuurd en uiteindelijk, na telefonisch contact de juiste maat ontvangen. Helemaal goed!
17/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
Zorgvuldig en discreet
Mooi en discrete brievenbusverpakking en op verzoek: aan geadresseerde!
15/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima kwaliteit en goede pasvorm
Eerder al deze schoudervullingen gekocht. Helaas zijn deze een maatje kleiner denk ik. Zodoende hebben ze niet het natuurlijke uiterlijk zoals de vorige. Zijn ze online in meerdere maten te koop? Zo ja dan zou ik graag nog een stel erbij kopen. De kwaliteit is super en ze blijven prima op de plaats zitten.
09/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
Uitstekende ervaring
Bestelling gedaan. Volgende dag in huis. Top.
05/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion denkt mee!
Contact gehad over een product maar wat ik wenste was niet meer in het assortiment. Maar mevr aan de telefoon was zo aardig om voor mij dingen op de ma te zetten als alternatief. Superaardig en klantvriendelijk!
29/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel correct
Alles verliep heel vlot, snel, keurig verzorgd
27/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering
Mijn broekjes waren snel geleverd
25/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie en snelle levering en service, erg prettig
Mijn bestelling werd snel geleverd en was er mooi verpakt. Ook het artikel is van erg mooie kwaliteit.
21/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend!
Besteld, goed op de hoogte gehouden tussentijds, keurig afgeleverd! Top!
21/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten