Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Controlfashion.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Controlfashion.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Zeer tevreden
Eerst gevraagd of het nog in voorraad was. Ja was het antwoord. Direct besteld en de volgende dag werd het, goed ingepakt, door de brievenbus afgeleverd
26/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
snelle afhandeling
snelle afhandeling, maar jammer genoeg niet goed gelezen wat er op het retour/ruil formulier stond!
22/11/2020
Beoordeling: 4 / 5
Prima geregeld, ik ga nog een keer bestellen!
Het bestelde product was keurig verpakt en voorzien van een vriendelijke, met de hand geschreven boodschap, waardoor deze online bestelling toch een leuk, persoonlijk tintje kreeg!
13/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Een heel mooi corrigerend jurkje
Helaas was het niet het model die ik dacht dat het zou zijn. Dus heb ik het geretourneerd. Maar het model is wel erg mooi en corrigeert ook zeker goed.
12/11/2020
Beoordeling: 4 / 5
Top
Goede service en prachtig assortiment.
08/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Perfect netjes alle meldingen..
Perfect ben heel tevreden.
06/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Super snelle service
Binnen 'n paar dagen al in huis. Geweldig!
06/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Super !!!!
Mooie en duidelijke website met supermooie merken! Optimale klantenservice die graag meedenken en eerlijk advies geven. Mijn bestelling was ook heel netjes verpakt, een cadeautje uitpakken eigenlijk!
03/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Topservice
Besteld en direct verwerkt en bezorgd met een persoonlijke noot bij de bestelling!
03/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
snelle, keurige levering
zie hierboven en ook nog tegen een mooie prijs
01/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, vergezeld van een persoonlijk briefje; leuk
Op mijn gemak de best passende lingerie uitzoeken bevalt mij goed!
30/10/2020
Beoordeling: 4 / 5
Mooi artikel, netjes verpakt, snel geleverd!
Super blij mee, snelle service.
27/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Alle andere keren ging het heel goed met bestellen en ontvangen. Nu had ik besteld maar hetgeen ik kocht was even niet leverbaar. Verder niks en na een paar dagen maar even contact gezocht, kreeg bericht dat het vervelend was maar de kleur was er niet meer. Ging ook uit de selectie zei men. Toen terug gemaild dat het goed was. Daarna nog weer een tijdje gewacht. Waardoor weer een mailtje nodig was. Uiteindelijk zijn panty?s bezorgd,maar duurde mij echt te lang. Verder vriendelijke mensen ,dus klantenservice is goed. Wordt ook netjes bezorgd. Maar in dit geval ga ik liever naar site van Wolford om mijn panty?s te bestellen, ipv een tussenpersoon.
22/10/2020
Beoordeling: 3.5 / 5
Goede pasvorm en kwaliteit
torsette van Maidenform en van Naomi & Nicole besteld. Beiden goede kwaliteit en fijne pasvorm. Vooral die van Naomi en Nicole blijft goed op zijn plaats, die van Maidenform wil een enkele keer omhoog rullen, maar eenmaal een kledingstuk eroverheen en het probleem doet zich minder voor. Snelle levering en keurig verpakt geleverd.
21/10/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Geweldig!
Super snelle, goede levering.
15/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Super!
Mooie kwaliteit!
11/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Super fijne broekjes
Ben super blij met mijn corrigerende broekjes ,zitten perfect en verschuiven niet .
11/10/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit en een redelijke prijs.
09/10/2020
Beoordeling: 4 / 5
Unieke shapewear webshop
Goede kwaliteit producten, veel keus en snelle levering. Ook snel geld terug als er een artikel is geretourneerd. Aanrader om hier te shoppen.
09/10/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering
Altijd weer zorgvuldige en snelle levering van bestelling.
09/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Alles goed en heel snel geleverd
Vrijdagmiddag besteld en zaterdag om 14.00u in huis. Geweldig
09/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Zeer hoog kwalitatief ondergoed, overzichtelijke site
06/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service, mooie spullen
Bestellen is snel en makkelijk. Product wordt netjes ingepakt en ontvang je ook redelijk snel. Artikel wat ik besteld heb is vaker bij jullie besteld en van goede kwaliteit.
06/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
na gebruik minder positief
Ik kocht 2 corrigerende slips, die een prima pasvorm hebben. Levering prima. Echter het inlegkruisje van katoen is na een wasbeurt al gaan krullen en dat gaat met elke wasbeurt verder.
04/10/2020
Beoordeling: 2 / 5
Beste Patricia, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor een review. Vervelend om te lezen dat het kruisje gaat krullen. We stellen uw mening uiteraard zeer op prijs en vinden het fijn dat we hierover contact hebben gehad met u. We hopen dat we u in de toekomst nog eens van dienst mogen zijn en wanneer u nog vragen heeft of advies wilt hebben, laat het ons weten, want we helpen u graag. Team Controlfashion.nl
Goede kwaliteit en snelle service
Mooie kwaliteit producten en goede uitleg daarvan op de site
30/09/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Top!
Altijd alles netjes verpakt ,snelle levering , ben reuze tevreden met deze site!
29/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Netjes
Netjes verpakt en een persoonlijk geschreven briefje erbij . Dat was echt leuk open maken. Super leuk!! Dank je wel.
28/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Altijd goede service
snelle levering, super goede klantenservice
25/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Alles prima
Precies wat ik zocht!
20/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima service!
Dit is mijn 2e bestelling geweest. Prima qualiteit! Netjes verpakt en verzonden zoals beloofd. Vandaag besteld, morgen in huis!
17/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Snel geleverd en zeer tevreden over produkt
Ik was al bekend met Spanx. Door de perfecte kwaliteit en pasvorm ben ik overgegaan naar andere producten en hierover ook weer zeer content
16/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Duidelijke site, goede filters, snelle levering
15/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima, klantgericht.
Kom graag terug.
14/09/2020
Beoordeling: 4 / 5
Goede en vriendelijke service
Hele goede ervaring met service, vriendelijk personeel. Meedenkend
13/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
veel keus, goede kwaliteit, snelle service!
Ik bestel best wel regelmatig bij Control Fashion, er is veel keus, de levering is snel, ik ben er blij mee!
13/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Goede kwaliteit
Snelle levering. Kwaliteit producten prima
13/09/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima website en snelle levering
De levering gaat prima, handgeschreven kaartje erbij zorgvuldig ingepakt en luxe uitstraling. Als je wat terugstuurt blijft het lang stil jammer! Ook is het retourlabel een beetje miezerig gedoe.
10/09/2020
Beoordeling: 4 / 5
Goede service, vlotte levering.
Het pakketje ziet er goed uit. Een persoonlijk briefje; je ziet dat er zorg aan is besteed.
08/09/2020
Beoordeling: 4 / 5
Goede pasvorm, snelle levering!
prima
07/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Snel.
Snelle levering. Voortreffelijk.
07/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed geregeld, prima afhandeling
Ik kan niet anders zeggen dat de gehele bestelprocedure en afhandeling in een woord geweldig is verlopen. Ben uiterst tevreden
07/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Goede garantie!
Ik was niet tevreden over de kwaliteit van de corrigerende broekjes. Mijn klacht werd serieus genomen en meteen werd ernaar een oplossing gezocht. Top!!
06/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Mijn bestelling kwam niet direct, want even niet leverbaar. Ik kreeg daar op tijd een keurig mailtje over. Na verloop van tijd kwam de bestelling keurig in mijn brievenbus.
06/09/2020
Beoordeling: 4 / 5
goede snelle bezorging
heb al verschillende producten gekocht,alle maal van goede kwaliteit.
03/09/2020
Beoordeling: 4 / 5
Niet in één zin maar in één woord...SUPER
Ik heb een bestelling gedaan, betaald en de volgende dag werd het pakketje keurig verpakt bij mij bezorgd. Toppie
02/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Heel gezellig lief
Zo leuk geholpen en bij de bestelling zat een heel lief berichtje van E die mij verwelkomde.
02/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend goede service!
pakket kwam snel en goed verpakt product was zoals omschreven! Top
01/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goed
Besteld en vlug bezorgd en past goed.
30/08/2020
Beoordeling: 4 / 5
Attent bedrijf
1 heel groot minpunt is dat als ik iets retour wil sturen , de verzendkosten voor mij zijn.
29/08/2020
Beoordeling: 3.5 / 5
Prima!
Goede kwaliteit en netjes verpakt met persoonlijke boodschap. Fijn hoor!
26/08/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2020 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten