Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Controlfashion.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Controlfashion.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Uitstekend.
Vlotte levering. Zeer attent met een persoonlijk briefje erbij.
02/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima producten en een goede service.
Fijne producten die je figuur mooi vormt.
02/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Blijf terug komen
Terugkoppeling klantenservice, vriendelijk en correct... En waar het natuurlijk om draait....... mooi ondergoed
30/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Fijn en snel
Heb 2 corrigerende slips besteld maar helaas is de pasvorm niet goed. Ik heb ze teruggestuurd. Heb zelf maidenform licht corrigerend maar kan ze nergens meer bestellen
27/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Kwaliteit
Goeie kwaliteit snelle levering
25/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Keurig verpakt snel geleverd.
Uitstekend
25/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en correcte levering en netjes ingepakt verstuurd.
Zie hierboven. Kort maar krachtig. Toppi
25/04/2021
Beoordeling: 4 / 5
Niet wat ik er van verwachtte.
Slip lubbert bij de pijpjes en ?plakstrook? blijft na 4 x wassen niet meer plakken Heel jammer!
24/04/2021
Beoordeling: 2 / 5
Prettig
De keus op de website is goed, met duidelijke omschrijvingen van de kenmerken van de artikelen. Bij vragen per e- mail kreeg ik vlot antwoord en duidelijke afspraken. Top!
23/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Vlotte service, mooie broek in milieuvriendelijke verpakking
21/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Bestellen is duidelijk en wordt vlot geleverd
Het retourneren vind ik lastiger, omdat het retourformulier geprint moet worden en ik geen printer heb.
21/04/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Zeer tevreden
Al geruime tijd zocht ik naar Flexees en tikte op google het modelnummer in. Daar kwam ik uit op Controlfashion die het bestelde tot mijn grote tevredenheid binnen twee dagen leverde
13/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Stipte levering van mooie lingerie.
De bestelling gaat altijd gepaard met een aardig briefje.
28/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima !
Uitstekend, bestellen en snel bezorgd. Het enige wat jammer is dat je de retour zelf moet betalen.
28/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Helemaal tiptop
Al een paar keer besteld maar altijd helemaal naar het zin!
24/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijne snelle service en goede pasvorm
De levering van het broekje was echt supersnel. Heerlijk om direct de volgende dag al gebruik te kunnen maken van het bestelde. De pasvorm is ook goed. Het knelt nergens. Helaas is mijn buikje nog niet weg. Ik had stiekem op iets meer druk op mijn buik gehoopt.
24/03/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
gewoon goed
Keurig product en op tijd geleverd.
20/03/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede service, fijn en duidelijk contact.
Een product was al heel snel stuk. Deze kunnen terug sturen en zeer snel een nieuw artikel ontvangen. Goede producten en goede service!
14/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Mijn retour ging uitstekend zeer tevreden
23/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top !
Goede kwaliteit, snelle levering ! Het persoonlijke kaartje vind ik ook erg attent :)
10/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
uitstekend
Aankoopprocedure is zoals gewenst verlopen !
09/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
prima service
Prima service!! Correct en snel geholpen na misverstand mijnerzijds. Super!!!
02/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
prima service, prima product!
een bestelservice zoals iedereen het zou moeten doen! Wat ik leuk vond is de mogelijkheid tot kiezen van de verpakking. Voor mijzelf hoeft er mooie doos.
01/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Supersnelle levering.
Mijn bestelling werd dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag werd het al bezorgd.
31/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Top!
Goede kwaliteit en snelle levering
31/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Gewoon top
Hele vriendelijk en snelle service. Kwaliteit ook heel goed!
31/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Duidelijke website, snelle levering
Helemaal tevreden over de levering van mijn bestelling
23/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Altijd zeer tevreden.... maar nu toch een puntje
Ik blijf bij jullie bestellen, maar nu moet ik toch ondergoed, slipjes terugsturen omdat de maattabel afwijkt van wat er in het ondergoed staat( maidenform) aan de hand van het maattabel moest ik een L bestellen, maar de label aan het slipje zegt een M... en dat klopt ook want ze zijn veel te groot
18/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
Pakje inmiddels binnen.
Na contact te hebben gehad was mijn pakje snel binnen. Moest het helaas ruilen. Wacht nu op een maatje kleiner.
10/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en service.
Top.
04/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Duidelijke site, snelle service
Blij met geleverde goederen
03/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geen fijn broekje
De thigh slimmer van Maidenform besteld. Prima service van Contolfashion. Maar het broekje valt tegen. De pijpjes rollen op, waardoor je het onder je kleding ziet zitten. Alleen voor onder een jurkje dus. Jammer.
01/01/2021
Beoordeling: 2.5 / 5
Beste P, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Jammer dat het broekje niet naar wens is. Wanneer de pijpjes omrollen zou het kunnen dat het niet de juiste maat of lengte is voor u. U mag ons altijd laten weten hoe u het broekje graag wilt dragen en onder welke kleding. We helpen u graag met passend advies en denken altijd met u mee. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Team Controlfashion.nl
Pakketje ontvangen
Heb me pakketje binnen, denk dat het later kwam door de drukte
27/12/2020
Beoordeling: 2.5 / 5
ik bem erg tevreden over het door u geleverde artikel
prima artikel waar ik erg tevreden over ben
21/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service ondanks drukte
Mooie spanx lekker dun
20/12/2020
Beoordeling: 4 / 5
Helemaal blij met de snelle levering
Ik ben blij met de oplossing van een niet meer te leveren product. Super!
20/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima service goede kwaliteit/prijs verhouding.
Mooi afslankend effect. Maat is vaak wat moeilijk in te schatten.
18/12/2020
Beoordeling: 4 / 5
Meestal goeie service
Snelle service alleen met ruilen krijg je soms een erg grote maat toegestuurd
15/12/2020
Beoordeling: 3.5 / 5
Prima!
2 panties besteld, 1 vast verzonden, andere nageleverd. Vriendelijk te woord gestaan bij klantenservice
10/12/2020
Beoordeling: 3.5 / 5
Heel goed
Bijzonder vriendelijk en geen lange wachttijden .
02/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima ervaring.
Alles naar wens, heel positief, ga zo door.
30/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Veel keuze, goeie service en snelle verzending
duidelijke website met veel keuze , goede service en snelle verzending
29/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Zeer tevreden
Eerst gevraagd of het nog in voorraad was. Ja was het antwoord. Direct besteld en de volgende dag werd het, goed ingepakt, door de brievenbus afgeleverd
26/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
snelle afhandeling
snelle afhandeling, maar jammer genoeg niet goed gelezen wat er op het retour/ruil formulier stond!
22/11/2020
Beoordeling: 4 / 5
Prima geregeld, ik ga nog een keer bestellen!
Het bestelde product was keurig verpakt en voorzien van een vriendelijke, met de hand geschreven boodschap, waardoor deze online bestelling toch een leuk, persoonlijk tintje kreeg!
13/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Een heel mooi corrigerend jurkje
Helaas was het niet het model die ik dacht dat het zou zijn. Dus heb ik het geretourneerd. Maar het model is wel erg mooi en corrigeert ook zeker goed.
12/11/2020
Beoordeling: 4 / 5
Top
Goede service en prachtig assortiment.
08/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Perfect netjes alle meldingen..
Perfect ben heel tevreden.
06/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Super snelle service
Binnen 'n paar dagen al in huis. Geweldig!
06/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Super !!!!
Mooie en duidelijke website met supermooie merken! Optimale klantenservice die graag meedenken en eerlijk advies geven. Mijn bestelling was ook heel netjes verpakt, een cadeautje uitpakken eigenlijk!
03/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten