Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Controlfashion.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Controlfashion.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
kleinjan uit vriezenveen
goede en snelle levering.
26-04-2018
Beoordeling: 3.5 / 5
Sokshop.nl
Nadine
Ruime keus, en snelle levering!
24-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Astrid uit Beverwijk
Snelle levering ga zo door
24-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Verdoorn uit Werkendam
Duidelijke website, snelle levering, netjes verpakt. Ik had problemen met inloggen, maar aan de telefoon werd ik gelijk vriendelijk geholpen en het probleem werd gelijk opgelost!

Verbeterpunten: Geen
24-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Katinka Kruip uit Nuenen
Goede service, vriendelijke tekst op bijgesloten kaart . Snelle levering. Goede verpakking .
24-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
M.E Romijn uit Kockengen
Vriendelijk advies

Verbeterpunten: retourkosten 6,75 vind ik echt teveel. Daarom ga ik opzoek naar ander bedrijf
23-04-2018
Beoordeling: 3.5 / 5
Controlfashion.nl
Annelies uit Nuth
Snelle levering

Verbeterpunten: Toen ik een bh bestelde had ik geen keuze in de maat. Dus toen ik hem kreeg bleek hij ook te klein te zijn.
23-04-2018
Beoordeling: 2 / 5
Controlfashion.nl
Beste Annelies, Allereerst hartelijk dank voor uw review. Jammer dat u niet helemaal tevreden bent over het product. We hebben u een mail gestuurd voor een oplossing, maar helaas nog geen reactie ontvangen. Vandaag hebben we nogmaals een mail gestuurd en hopelijk kunt u contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken naar een oplossing. Alvast bedankt en met vriendelijke groet, Juliette | Controlfashion.nl
Sylvia uit Amersfoort
Snelle levering en een atent welkoms kaartje erbij

Verbeterpunten: Geen
23-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Carla uit Spijkenisse
Goede service, attent, goed telefonisch bereikbaar, snelle terugbetaling.

Verbeterpunten: Op dit moment geen.
23-04-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Anja uit Oss
Duidelijke site,met duidelijke info ! Snelle levering ! Netjes en goed verpakt ! e.v. retour bedrag, heel snel retour !
23-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Peter
Vriendelijk klantenservice Groot assortiment Snelle levering

Verbeterpunten: Geen
23-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Henk uit Ruinen
Snelle levering
23-04-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Floortje
Goede snelle service. Nette verzending. Ruim assortiment.
23-04-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Chantal
Snelle levering, duidelijke site, heldere communicatie.

Verbeterpunten: Geen
22-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Rene uit Vlaardingen
goede site om snel en voordelig te bestellen.
22-04-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Miranda uit Eindhocen
Klantvriendelijke webshop met ruime keuze. Snelle levering en goede service.

Verbeterpunten: Geen.
22-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Suzanne uit Weert
Groot assortiment en prima levering!
22-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Marga uit Landgraaf
Mooie materialen en snelle levering
20-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Net uit Gouda
Snel, goed product.
18-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Annemarieke uit Capelle aan den Ijssel
Goede en snelle levering. Het handgeschreven kaartje wat erbij zit maakt het persoonlijk.
18-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Nanja uit Schiedam
Keurig en snel verzorgd.

Verbeterpunten: Ik mis plastic inlegger in kruis zwempak. Ivm hygiene.
18-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Petra uit Dordrecht
Snelle levering en service achteraf.

Verbeterpunten: Wellicht aangeven dat in dit geval de pantoffels klein uitvallen.
17-04-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Bianca Franssen uit Arnhem
Snelle levering en na terugsturen verkeerde maat ook prima retour, dank!
17-04-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Elna uit Eindhoven
Fijne site, overzichtelijk en veel keus netjes op rij
17-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
S
Snelle verzending, mooi ingepakt, breed assortiment

Verbeterpunten: Jammer dat retourneren niet gratis is...
17-04-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Ria uit Amersfoort
snelle levering, overzichtelijke site, zeer tevreden al met al

Verbeterpunten: geen
16-04-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Pieter uit Rijswijk
Goede voorraad in de grote maten (vanaf maat 47) Snelle levering

Verbeterpunten: Geen
16-04-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Geniet van je donderdag! | 2011 - 2018