Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Controlfashion.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Controlfashion.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Controlfashion denkt mee!
Contact gehad over een product maar wat ik wenste was niet meer in het assortiment. Maar mevr aan de telefoon was zo aardig om voor mij dingen op de ma te zetten als alternatief. Superaardig en klantvriendelijk!
29/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel correct
Alles verliep heel vlot, snel, keurig verzorgd
27/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering
Mijn broekjes waren snel geleverd
25/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie en snelle levering en service, erg prettig
Mijn bestelling werd snel geleverd en was er mooi verpakt. Ook het artikel is van erg mooie kwaliteit.
21/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend!
Besteld, goed op de hoogte gehouden tussentijds, keurig afgeleverd! Top!
21/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Helemaal tevreden!
Snelle, duidelijke en vriendelijke reactie op vragen. Snelle verzending, heel klant- en servicegericht. Product helemaal naar wens, kortom, helemaal tevreden over Controlfashion!
19/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie kwaliteit en snelle levering
Iedere keer weer als ik iets bestel is het naar volle tevredenheid! Mijn voorkeur gaat uit naar Spanx
18/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig ,snelle service mooie kwaliteit.
Ik bestel altijd en ontvang 't heel snel. De kwaliteit is ook zeer goed ,zou iedereen aanraden daar te bestellen.
16/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende service
De bestelling werd snel geleverd en de retour gezonden items werden snel behandeld. Super service.
13/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer klantgericht
Snelle levering en goede communicatie
08/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Mooie producten en een snelle levering.
05/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Pakketje op tijd binnen en keurig verpakt
Prima geregeld.
04/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Duidelijke site duidelijke communicatie
Duidelijke site.
30/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
4sterren
Goede service
30/06/2021
Beoordeling: 4 / 5
Fijn om te dragen!
Snelle levering, aardig kaartje erbij! Zit altijd prettig en blijft mooi in de was!
29/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Pakketjes worden keurig verzorgd, op tijd geleverd
Artikelen zijn netjes ingepakt. En daarbij een kaartje met een persoonlijke boodschap. Super geregeld
28/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Topservice
Ik ben heel tevreden over de service. Prettig te woord gestaan. En toen bleek dat het kledingstuk niet was waarop ik had gehoopt, kreeg ik een dag nadat ik het retour had verzonden al een bericht dat het bedrag was teruggestort op mijn rekening. Echt top!
25/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goed geholpen
Ik was mijn gegevens en kon niet in het systeem komen. Daarmee geholpen en ik kon mijn bestelling doen. Helaas ging dat ook niet en zij was zo geduldig om mij helemaal te begeleiden zodat ik toch eea kon bestellen. Petje af voor deze dame.
22/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super geregeld
Service is uitmuntend.
22/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Jammer dat ondanks vermelding op de site badpak toch niet aanwezig was. Correctie werd prima opgepakt.
21/06/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prettig te woord gestaan en snelle levering
Mijn eerste bestelling voldeed niet helemaal aan de verwachting. Ruilen ging makkelijk en na telefonisch advies koos ik voor een ander product dat helemaal aan de verwachting voldeed.
21/06/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima zittend broekje
Deze mooie zwarte underpands zit perfect
20/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfect!
Altijd weer een snelle service, met als extra deze maal een handmatige omzetting naar een hemdje in een andere kleur waarop ik direct op maandagochtend een positieve reactie ontving, kortom niets dan lof !
18/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
prima
vlotte afhandeling van de bestelling
18/06/2021
Beoordeling: 4 / 5
Geweldige en supersnelle service!
Nadat ik mijn bestelling had gedaan, is het binnen een uur of zo al verstuurd. En was netjes en verzorgd ingepakt.
17/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Could not be better
Unbelievably quick reaction to order placed, i.e. immediate. Have never experienced that before. Although the item would have fitted through the brievenbus, it was shipped in a very big box. Luckily, my message for when no reply to doorbell received, was added to the box. Item received the next day and I a very happy with it. Contact with the customer service was excellent too. I also was so very pleased to have the option regarding the packaging as one can select without the whole world knowing about your purchases. Highly recommend.
16/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prettig,snel,duidelijke site
Prettig,snel,duidelijke site
15/06/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekend
Snelle aflevering
11/06/2021
Beoordeling: 4 / 5
Service enz top
Het product zit lekker en geen last meer van uitslag omdat ik nikkel allergie heb
10/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Dikke prima!
Al eerder bestelling gedaan. Bestelhistorie blijft inzichtelijk, prettig! Ook deze keer snelle levering. Fijn zaken doen.
10/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
Bestelling gedaan .had het snel binnen . Helaas was de maat niet goed .geen probleem smaandags retour gestuurd Op woensdag al bericht dat het geld terug gestort wordt. Wat n fantastische service. Ga hier zeker vaker iets bestellen .
09/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle bezorging
Goed product en snelle bezorging
07/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goeie service
Alles was prima
06/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima produkt
Via internet besteld. Snelle levering en prima pasvorm. Ben er heel tevreden over.
03/06/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Top
Duidelijke website, goeie omschrijving.
31/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfecte en supersnelle levering
De ene dag besteld en de volgende dag keurig thuis afgeleverd
27/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Hele goede service
Nadat ik mijn maten door had gegeven stuurde 1 vd medewerkers een te groot hemdje op, leek een mini jurk. Dus ik dacht, opnieuw maar was er niet van het merk wat ik had besteld. Dus even gebeld en daar ben ik netjes te woord gestaan, de dame is op zoek geweest met mijn gegevens welk merk en maat het dan moest zijn. Echt top
26/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel vee product, prima service
Product besteld dat aan de wens voldoet. Duidelijke website met benodigde info. Bestelling ging soepel en werd op tijd geleverd.
24/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fantastisch
Hoe de service Het geleverde artikel is uitstekend! Snelle levering
20/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel, correct en mooi product
Prettige website. Mooi assortiment. Snelle procedure. Kortom; erg tevreden
12/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Sympathieke medewerker
Ik had een maat groter besteld, maar was echt te groot. Duidelijk uitgelegd hoe ik retour moet sturen.
10/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super snel geleverd,klasse!
Een mooi product voor een goede prijs
10/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend.
Vlotte levering. Zeer attent met een persoonlijk briefje erbij.
02/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima producten en een goede service.
Fijne producten die je figuur mooi vormt.
02/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Blijf terug komen
Terugkoppeling klantenservice, vriendelijk en correct... En waar het natuurlijk om draait....... mooi ondergoed
30/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Fijn en snel
Heb 2 corrigerende slips besteld maar helaas is de pasvorm niet goed. Ik heb ze teruggestuurd. Heb zelf maidenform licht corrigerend maar kan ze nergens meer bestellen
27/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Kwaliteit
Goeie kwaliteit snelle levering
25/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Keurig verpakt snel geleverd.
Uitstekend
25/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en correcte levering en netjes ingepakt verstuurd.
Zie hierboven. Kort maar krachtig. Toppi
25/04/2021
Beoordeling: 4 / 5
Niet wat ik er van verwachtte.
Slip lubbert bij de pijpjes en ?plakstrook? blijft na 4 x wassen niet meer plakken Heel jammer!
24/04/2021
Beoordeling: 2 / 5
Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten