Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Controlfashion.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Controlfashion.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Heerlijk zittende corrigerende hemdjes van Spanx
De. corrigerende hemdjes van Spanx kleden ook echt af en zitten ook nog comfortabel
17/10/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed
Goed
26/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
kwaliteit en betrouwbaarheid
Al meerdere jaren goede ervaringen. Informatie op de website klopt met de realiteit, bestellingen worden snel geleverd, retourneren of ruilen is geen enkel probleem. Mooie producten.
24/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering prima verpakt
Gister besteld, vandaag al thuis bezorgd, super tevreden, zeker voor herhaling vatbaar.
22/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
zeer tevreden
De corrigerende broekjes die ik had besteld , waarbij de levering langer duurde dan verwacht ,is met attente zorg goed ontvangen .
21/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Na weken goed
Heel lang moeten wachten , weken in plaats van dagen . Paar keer moeten bellen !!
19/09/2021
Beoordeling: 3 / 5
Beste Wil, Bedankt dat u de tijd heeft willen nemen om een review te plaatsen. Het klopt inderdaad dat uw bestelling langer op zich heeft laten wachten. Soms merken we nog een beetje de nasleep van Covid, maar ook dat gaat gelukkig nu de goede kant op. We vinden het fijn dat we elkaar telefonisch hebben gesproken en bedanken u nogmaals voor het vertrouwen. We wensen u veel draagplezier toe. Hartelijke groet, Team Controlfashion.nl
Goede kwaliteit en pasvorm
Zeer prettig zittend en goede kwaliteit Alleen de bezorgtijd was te lang
19/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Het is mij goed bevallen, krijg snel antwoord op een email, pakjes gaan zo veel mogelijk door de brievenbus, kortom een correcte afhandeling,
15/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Niets op aan te merken.
Snel geleverd
14/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Levering goed en correct
De bestelde artikelen zijn correct afgeleverd, het mailcontact was uitgebreid en duidelijk. Jammer dat ik over een product niet tevreden ben.
12/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
Netjes
Heel netjes en snel geleverd
11/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering van een mooi badpak
Mooi miraclesuit badpak gekocht. Snelle verwerking van de bestelling. Heel blij mee.
06/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima spullen en snelle leveringen
Prima producten
04/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super tevreden
Lieve mensen Telefonisch contact gehad goede voorlichting nog . En sorry voor mij late reactie. Lieve groetjes Sonja??
02/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Elke bestelling is prima verzorgd!!
Snelle en persoonlijke levering.
29/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Supersnel
29/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
In één woord geweldig.
Meedenken en een vervanging /oplossing voor mij gezocht. Prettig, bedankt Hartelijke groet.
29/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
HelemaalGoed
Vandaag besteld morgen in huis Verpakking gezellig met Kaartje erbij ben helemaal Tevreden
25/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super!
Snelle bezorging, goed verpakt! Topkwaliteit
24/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Duidelijke website, snelle levering
Prima website, mooi verpakte levering...
23/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Vriendelijk en behulpzaam
Telefonisch contact gehad over een artikel wat helaas niet meer leverbaar is. Per mail alternatieven ontvangen. Heel vriendelijk en behulpzaam. Bestelling zorgvuldig verpakt. Kom hier zeker terug
22/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Gewoon goed
Ik vind het absurd extra te moeten betalen voor aflevering bij een post nl punt.
20/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
Keurig netjes
2keer een pakketje retour gestuurd en uiteindelijk, na telefonisch contact de juiste maat ontvangen. Helemaal goed!
17/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
Zorgvuldig en discreet
Mooi en discrete brievenbusverpakking en op verzoek: aan geadresseerde!
15/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima kwaliteit en goede pasvorm
Eerder al deze schoudervullingen gekocht. Helaas zijn deze een maatje kleiner denk ik. Zodoende hebben ze niet het natuurlijke uiterlijk zoals de vorige. Zijn ze online in meerdere maten te koop? Zo ja dan zou ik graag nog een stel erbij kopen. De kwaliteit is super en ze blijven prima op de plaats zitten.
09/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
Uitstekende ervaring
Bestelling gedaan. Volgende dag in huis. Top.
05/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion denkt mee!
Contact gehad over een product maar wat ik wenste was niet meer in het assortiment. Maar mevr aan de telefoon was zo aardig om voor mij dingen op de ma te zetten als alternatief. Superaardig en klantvriendelijk!
29/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel correct
Alles verliep heel vlot, snel, keurig verzorgd
27/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering
Mijn broekjes waren snel geleverd
25/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie en snelle levering en service, erg prettig
Mijn bestelling werd snel geleverd en was er mooi verpakt. Ook het artikel is van erg mooie kwaliteit.
21/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend!
Besteld, goed op de hoogte gehouden tussentijds, keurig afgeleverd! Top!
21/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Helemaal tevreden!
Snelle, duidelijke en vriendelijke reactie op vragen. Snelle verzending, heel klant- en servicegericht. Product helemaal naar wens, kortom, helemaal tevreden over Controlfashion!
19/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie kwaliteit en snelle levering
Iedere keer weer als ik iets bestel is het naar volle tevredenheid! Mijn voorkeur gaat uit naar Spanx
18/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig ,snelle service mooie kwaliteit.
Ik bestel altijd en ontvang 't heel snel. De kwaliteit is ook zeer goed ,zou iedereen aanraden daar te bestellen.
16/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende service
De bestelling werd snel geleverd en de retour gezonden items werden snel behandeld. Super service.
13/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer klantgericht
Snelle levering en goede communicatie
08/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Mooie producten en een snelle levering.
05/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Pakketje op tijd binnen en keurig verpakt
Prima geregeld.
04/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Duidelijke site duidelijke communicatie
Duidelijke site.
30/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
4sterren
Goede service
30/06/2021
Beoordeling: 4 / 5
Fijn om te dragen!
Snelle levering, aardig kaartje erbij! Zit altijd prettig en blijft mooi in de was!
29/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Pakketjes worden keurig verzorgd, op tijd geleverd
Artikelen zijn netjes ingepakt. En daarbij een kaartje met een persoonlijke boodschap. Super geregeld
28/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Topservice
Ik ben heel tevreden over de service. Prettig te woord gestaan. En toen bleek dat het kledingstuk niet was waarop ik had gehoopt, kreeg ik een dag nadat ik het retour had verzonden al een bericht dat het bedrag was teruggestort op mijn rekening. Echt top!
25/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goed geholpen
Ik was mijn gegevens en kon niet in het systeem komen. Daarmee geholpen en ik kon mijn bestelling doen. Helaas ging dat ook niet en zij was zo geduldig om mij helemaal te begeleiden zodat ik toch eea kon bestellen. Petje af voor deze dame.
22/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super geregeld
Service is uitmuntend.
22/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Jammer dat ondanks vermelding op de site badpak toch niet aanwezig was. Correctie werd prima opgepakt.
21/06/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prettig te woord gestaan en snelle levering
Mijn eerste bestelling voldeed niet helemaal aan de verwachting. Ruilen ging makkelijk en na telefonisch advies koos ik voor een ander product dat helemaal aan de verwachting voldeed.
21/06/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima zittend broekje
Deze mooie zwarte underpands zit perfect
20/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfect!
Altijd weer een snelle service, met als extra deze maal een handmatige omzetting naar een hemdje in een andere kleur waarop ik direct op maandagochtend een positieve reactie ontving, kortom niets dan lof !
18/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
prima
vlotte afhandeling van de bestelling
18/06/2021
Beoordeling: 4 / 5
Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten