Soorten bh’s

 
Naast corrigerend ondergoed is Controlfashion ook gespecialiseerd in bh’s. Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod van verschillende soorten bh’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sport bh’s of aan push up bh’s. Een bh moet perfect passen om je de beste ondersteuning te kunnen geven. De onder wijdte is hierbij het uitgangspunt. De juiste cupmaat is die waarbij de borst de gehele cup vult en niet plet.
 
Voor het bepalen van je bh-maat zijn er twee afmetingen van belang. De onder wijdte en de boven wijdte. De juiste bh zorgt ervoor dat jouw borsten goed worden ondersteund en dat de pasvorm comfortabel is. Om zelf je bh-maat te kunnen bepalen ga je als volgt te werk:

 
  1. Trek een goed passende bh aan, gebruik hierbij geen push-up, minimizer of voorgevormde bh.
  2. Voor de onder wijdte meet je met een meetlint strak de wijdte aan de onderkant in centimeters
  3. Voor de boven wijdte meet je daarna losjes over je borsten heen, waar de omvang het grootst is. Het meetlint moet nog net heen en weer kunnen schuiven zonder naar beneden te vallen.
  4. Zoek de uitkomsten op in de onderstaande tabel voor de juiste cupmaat
 
 
Onderwijdte
in cm
Omvangsmaat A B C D E F G
    Bovenwijdte in cm
68-72 70 83 85 87 89 91 93 95
73-77 75 88 90 92 94      
78-82 80   95          
83-87 85   100          
88-92 90   105          
93-97 95 - 110          


Sport bh's

 
Als je gaat sporten is het heel belangrijk om een goede sport bh te dragen. Een goede sport bh zorgt voor bescherming tegen beschadiging die kan ontstaan door sportbewegingen. Tijdens het sporten bewegen de borsten zich. Zonder het gebruik van een goede ondersteunende sport bh kan die beweging diverse centimeters zijn. Het mee deinen van de borsten is schadelijk. Bij onvoldoende steun kan de huid uitrekken, waardoor deze op den duur hun elasticiteit verliest. De borsten kunnen dan gaan hangen en op de huid kunnen strepen zichtbaar worden. Daarnaast kan het ook een onplezierig gevoel geven.
 
Om die redenen is een goede sport bh net zo belangrijk als een goede sportschoen. Een goede sport bh moet aan 6 eisen voldoen:

1. Vermindering van het meebewegen
2. Brede gevulde schouderbandjes
3. Vocht transporterend en ademend materiaal
4. Slijtvast, voor langdurig gebruik
5. Comfortabele pasvorm
6. Gepolsterde drukpunten

Wil je weten welke sport bh het beste bij jou past? Hieronder beschrijven we per categorie welke sport bh het beste past.
 

Vorm

Zoek je een sport bh die je borsten een wat vollere vorm geeft? Kies dan voor een sport bh met gewatteerde voorgevormde pads voor een betere vorm
 

Model

Wil je een sport bh die lijkt op een normale bh? Dan is een sport bh met flexibele beugels een geode keus. Dit soort sport bh’s bieden voldoende ondersteuning bij sporten zoals bijvoorbeeld yoga, fitness, golf, fietsen of skiën.
 

Hardlopen

Er zijn diverse sport bh’s speciaal voor het hardlopen. Deze bh’s zorgen ervoor dat de borsten minder meebewegen. Er zijn zelfs speciale sport bh’s die gekoppeld kunnen worden aan de meest gangbare systemen voor hartslagmetingen.
 

Diverse sporten

Heb je liever een sport bh die past bij diverse sporten zoals fitness, vechtsporten, aerobics of welke sport dan ook, kijk dan eens naar onderstaande sport bh’s. Deze zijn perfect voor meerdere sporten.

 

Push up bh’s

 
Een push up bh duwt de borsten omhoog, zodat de borsten groter lijken. Er zijn verschillende soorten push up bh’s. Naast normale zijn er ook veel speciale varianten.

Natuurlijke look

Met een natuurlijke push up look geeft de push up beha je borsten meer volume, zonder dat dit overdreven of nep overkomt.

Strapless

Wil je een prachtig decolleté, maar tegelijkertijd ook een strapless topje of jurk aan? Dat hoeft geen probleem te zijn. Zo biedt Wonderbra je bijvoorbeeld de Ultimate Strapless Bh. Dit is een gladde, ronde bh met ingebouwde steun die alles op zijn plaats houdt en je borsten een lift geeft. Wil je helemaal geen bandjes, omdat je bijvoorbeeld een jurkje hebt met open rug? Dan is de Va-Va-Voom Bra van Magic de perfecte oplossing!
 

Dubbele push up

Wil je een echt flinke push up, kies dan voor de Magic Double Push Up beha. Dit is een dubbele push up bh, waarmee je borsten 2 cupmaten groter lijken. Een cup A verandert in een cup C, een cup B gaat naar een cup D, enzovoort. Deze bh zit heel comfortabel en creëert een prachtig en verleidelijk laag uitgesneden decolleté.
 

Badkleding

Als je in de zomer aan het strand of zwembad ook een goed gevulde decolleté wenst, dan helpt Magic je met de Bikini Swim Pad uit de brand. Deze uitneembare cups passen onder een badpak of bikini en blijven aan je huid kleven, ook tijdens het zwemmen.
juiste wijze hebt aangetrokken. Hieronder behandelen we de meest voorkomende problemen en geven we je een aantal oplossingen.


 

Minimizer bh's


Wil je juist een wat kleinere boezem, maar wil je wel je vorm behouden? Met een minimizer bh lijken je borsten een maat kleiner. Daarnaast biedt dit type bh je borsten veel steun door middel van extra stevige en grote behabandjes. Er zijn ook strapless minimizer bh's voor als je een top of jurk aan wil met blote schouders.

Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten