Miraclesuit

Samoan Sunset Sanibel
Meer van Miraclesuit
169,00€ 84,50
Direct leverbaar
31% elastan, 69% polyamide

Miraclesuit Samoan Sunset Sanibel Corrigerend Badpak

Miraclesuit Samoan Sunset Sanibel badpak heeft een fleurige uitstraling. Door het mooi geplooide lijfje krijg je een slanker silhouet. Dit corrigerende badpak heeft brede, verstelbare bandjes voor een goede ondersteuning. Met een V-decollete en mooie overslag. Dit schitterende badpak is geïnspireerd op een eiland vol bloemen. De stof zorgt voor een smallere taille en verbergt de heupen, daarnaast zit het badpak heerlijk. Look 10 kilo lighter in 10 seconds... de tijd die het kost om een badpak van Mircalesuit aan te trekken. Geschikt t/m cup E (kleine cup F). 
Kleur

Kenmerken
Miraclesuit
Wasvoorschriften

Miraclesuit Samoan Sunset Sanibel Corrigerend Badpak Kenmerken:

 • Mate van correctie: medium 
 • LYCRA® XTRA LIFE™ zorgt voor een perfecte langdurige pasvorm
 • Brede en comfortabele schouderbandjes
 • Materiaal: 69% polyamide, 31% spandex
 • Wasvoorschriften: handwas

  Artikel
  : Samoan Sunset Sanibel
  Artikelnummer
  : 6516963
  Materiaal
  : 31% elastan, 69% polyamide
  Patroon
  : Bloemen
  Bijzonderheden
  : Corrigerend badpak met bloemen

Miraclesuit

Het merk Miraclesuit heeft een uitgebreide collectie corrigerende badmode en heeft daarnaast ook sterke shapewear. De pay-off van het merk is: “ Look 10 pounds lighter in 10 seconds” en deze belofte wordt waargemaakt. Alle producten worden gemaakt van stevig materiaal, dit zorgt voor extra ondersteuning en geeft tegelijkertijd een sterke corrigerende werking op de gewenste probleemgebieden. Met Miraclesuit worden bepaalde vrouwelijke rondingen geaccentueerd en anderen juist weer gecamoufleerd. Ook aan draagcomfort is gedacht: de producten uit de shapewear collectie beschikken namelijk over een silicone strip aan de onderkant, de “ Wonderful Edge”. Hierdoor blijft het perfect op z'n plaats zitten en hoef je bang te zijn dat het afzakt. Met zijn verrassende prints en vernieuwende ontwerpen is Miraclesuit een merk waarin je zeker gezien mag worden!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je donderdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten