Miraclesuit

Rock Solid Twister
Meer van Miraclesuit
€ 189,00
Direct leverbaar
Het model van dit Miraclesuit Rock Solid Twister badpak is altijd zeer goed scorend. De gedrapeerde plooien aan de voorzijde zijn in elkaar gedraaid rond het middenrif en verbergen hierdoor heel subtiel eventuele ongewenste hobbels. Het badpak heeft een aantrekkelijk V-decollete en een gevoerde soft cup ondersteuning voor je borsten.  De stevige stof zorgt ervoor dat je heupen en buik perfect worden geshaped. Je zult er strakker en slanker uitzien.
  • mate van correctie: Extra Sterk
  • soft cups
  • v-hals
  • plooien om de aandacht van de buik weg te halen
  • in elkaar gedraaide knot aan de buikzijde
  • schouderbandjes niet verstelbaar
  • maten geschikt voor B t/m E cup
Kleur

Kenmerken
Miraclesuit
Wasvoorschriften

Miraclesuit

Het merk Miraclesuit heeft een uitgebreide collectie corrigerende badmode en heeft daarnaast ook sterke shapewear. De pay-off van het merk is: “ Look 10 pounds lighter in 10 seconds” en deze belofte wordt waargemaakt. Alle producten worden gemaakt van stevig materiaal, dit zorgt voor extra ondersteuning en geeft tegelijkertijd een sterke corrigerende werking op de gewenste probleemgebieden. Met Miraclesuit worden bepaalde vrouwelijke rondingen geaccentueerd en anderen juist weer gecamoufleerd. Ook aan draagcomfort is gedacht: de producten uit de shapewear collectie beschikken namelijk over een silicone strip aan de onderkant, de “ Wonderful Edge”. Hierdoor blijft het perfect op z'n plaats zitten en hoef je bang te zijn dat het afzakt. Met zijn verrassende prints en vernieuwende ontwerpen is Miraclesuit een merk waarin je zeker gezien mag worden!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten