Miraclesuit

Lynx Lazuli Siren
Meer van Miraclesuit
199,00€ 99,50
Direct leverbaar
Jong en stijlvol badpak door de gedetailleerde bandjes. De banden van dit badpak zijn afgewerkt met een printje van leopard wat het een heel speels badpak maakt. Dit corrigerende badpak maakt je stiekem slanker en zorgt voor een goede afkleding rondom het middenrif. Prachtig corrigerend badpak met jeudige details en verstelbare bandjes aan de achterkant. Met een mooie lage rug, en een lage uitsnede bij de billen.
 
  • mate van correctie: Extra Sterk
  • brede bandjes voor
  • verstelbare bandjes achter
  • jeugdige leopard details bij de banden voor
  • voorgevormde gevoerde cups
  • wat hogere v-hals
Kleur

Kenmerken
Miraclesuit
Wasvoorschriften

Miraclesuit

Het merk Miraclesuit heeft een uitgebreide collectie corrigerende badmode en heeft daarnaast ook sterke shapewear. De pay-off van het merk is: “ Look 10 pounds lighter in 10 seconds” en deze belofte wordt waargemaakt. Alle producten worden gemaakt van stevig materiaal, dit zorgt voor extra ondersteuning en geeft tegelijkertijd een sterke corrigerende werking op de gewenste probleemgebieden. Met Miraclesuit worden bepaalde vrouwelijke rondingen geaccentueerd en anderen juist weer gecamoufleerd. Ook aan draagcomfort is gedacht: de producten uit de shapewear collectie beschikken namelijk over een silicone strip aan de onderkant, de “ Wonderful Edge”. Hierdoor blijft het perfect op z'n plaats zitten en hoef je bang te zijn dat het afzakt. Met zijn verrassende prints en vernieuwende ontwerpen is Miraclesuit een merk waarin je zeker gezien mag worden!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten