Miraclesuit

True Colors Layered Escape
Meer van Miraclesuit
169,00€ 84,50
Direct leverbaar
31% elastan, 69% polyamide

Miraclesuit Layered Escape Corrigerend Badpak:

Miraclesuit Layered Escape is een kleurrijk vormgegeven corrigerend badpak. Het geheim van een perfecte pasvorm begint met de unieke en innovatieve stof. Het materiaal zorgt voor driemaal meer controle dan gewone badkleding, zonder afhankelijk te zijn van nauwsluitende bedieningspanelen. Het corrigerende badpak zit hierdoor zeer aangenaam.  De onder- en achterzijde van het badpak zijn bedekt met zwart afslankende stof. Geeft een goede ondersteuning aan je borsten met een beugel en gevoerde cups. Draag Miraclesuit met veel vertrouwen en geniet van de warmte en het water. 
Kleur

Kenmerken
Miraclesuit
Wasvoorschriften

Miraclesuit Layered Escape Corrigerend Badpak Kenmerken:

 • Mate van correctie: medium 
 • LYCRA® XTRA LIFE™ zorgt voor een perfecte langdurige pasvorm
 • Badpak met beugels
 • Materiaal: 69% polyamide, 31% spandex
 • Wasvoorschriften: handwas

  Artikel
  : True Colors Layered Escape
  Artikelnummer
  : 6518066
  Materiaal
  : 31% elastan, 69% polyamide
  Patroon
  : Strepen
  Bijzonderheden
  : Kleurrijk corrigerend badpak

Miraclesuit

Het merk Miraclesuit heeft een uitgebreide collectie corrigerende badmode en heeft daarnaast ook sterke shapewear. De pay-off van het merk is: “ Look 10 pounds lighter in 10 seconds” en deze belofte wordt waargemaakt. Alle producten worden gemaakt van stevig materiaal, dit zorgt voor extra ondersteuning en geeft tegelijkertijd een sterke corrigerende werking op de gewenste probleemgebieden. Met Miraclesuit worden bepaalde vrouwelijke rondingen geaccentueerd en anderen juist weer gecamoufleerd. Ook aan draagcomfort is gedacht: de producten uit de shapewear collectie beschikken namelijk over een silicone strip aan de onderkant, de “ Wonderful Edge”. Hierdoor blijft het perfect op z'n plaats zitten en hoef je bang te zijn dat het afzakt. Met zijn verrassende prints en vernieuwende ontwerpen is Miraclesuit een merk waarin je zeker gezien mag worden!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten