Miraclesuit

Meer van Miraclesuit
Layered Esca - Nights Lights
€ 195,00€ 117,00
Direct leverbaar
31% elastan, 69% polyamide

Miraclesuit Layered Esca

Een badpak die je laat stralen in tinten die geïnspireerd zijn op een eiland.

Dit model geeft een corrigerend effect op je buik. Daarnaast heeft dit badpak een diep gesneden hals dat de schouders en borsten accentueert. Door de dikkere schouderbanden en de beugel in de bh geeft dit voldoende ondersteuning gedurende de gehele dag. Bij het buikgedeelte zit een overslag met plooitjes voor een corrigerende uitstraling.

 

Kleur

Kenmerken
Miraclesuit
Wasvoorschriften

Miraclesuit Layered Esca Kenmerken:

 • Mate van correctie: Extra Sterk
 • Kleur: Roze en diverse andere kleuren
 • Gevoerde cups met beugel
 • Overslag en plooitjes middenvoor
 • Vaste bandjes
 • Materiaal: 69% nylon en 31% lycra spandex
 • Wasvoorschriften: handwas

  Artikel
  : Layered Esca - Nights Lights
  Artikelnummer
  : 97106
  Materiaal
  : 31% elastan, 69% polyamide
  Patroon
  : Fantasie

Miraclesuit

Het merk Miraclesuit heeft een uitgebreide collectie corrigerende badmode en heeft daarnaast ook sterke shapewear. De pay-off van het merk is: “ Look 10 pounds lighter in 10 seconds” en deze belofte wordt waargemaakt. Alle producten worden gemaakt van stevig materiaal, dit zorgt voor extra ondersteuning en geeft tegelijkertijd een sterke corrigerende werking op de gewenste probleemgebieden. Met Miraclesuit worden bepaalde vrouwelijke rondingen geaccentueerd en anderen juist weer gecamoufleerd. Ook aan draagcomfort is gedacht: de producten uit de shapewear collectie beschikken namelijk over een silicone strip aan de onderkant, de “ Wonderful Edge”. Hierdoor blijft het perfect op z'n plaats zitten en hoef je bang te zijn dat het afzakt. Met zijn verrassende prints en vernieuwende ontwerpen is Miraclesuit een merk waarin je zeker gezien mag worden!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je zondag! | 2011 - 2019


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten