Miraclesuit

Cat Bayou Oceanus
Meer van Miraclesuit
€ 169,00
Direct leverbaar
31% elastan, 69% polyamide

Miraclesuit Cat Bayou Oceanus Corrigerend Badpak

Miraclesuit Cat Bayou Oceanus badpak heeft een functionele pasvorm. Wees perfect gestyled met het opvallende ontwerp geïnspireerd op de oceaan. De kleuren blauw, lavendel en groenblauw zitten verwekt in dit badpak. De geplooide gewikkelde taille vormt jouw curve en laat je nog slanker lijken. Het badpak geeft door de softcups  een prettige ondersteuning aan je borsten en is geschikt voor alle type vrouwen. Draag Miraclesuit met veel vertrouwen. Look 10 kilo lighter in 10 seconds.. de tijd die het duurt om een Miraclesuit aan te trekken. 
Kleur

Kenmerken
Miraclesuit
Wasvoorschriften

Miraclesuit Cat Bayou Oceanus Corrigerend Badpak Kenmerken:

 • Mate van correctie: medium 
 • LYCRA® XTRA LIFE™ zorgt voor een perfecte langdurige pasvorm
 • Bredere en comfortabele schouderbandjes
 • Materiaal: 69% polyamide, 31% spandex
 • Wasvoorschriften: handwas

  Artikel
  : Cat Bayou Oceanus
  Artikelnummer
  : 6518188
  Materiaal
  : 31% elastan, 69% polyamide
  Patroon
  : Fantasie
  Bijzonderheden
  : Corrigerend badpak met opvallend fantasiepatroon

Miraclesuit

Het merk Miraclesuit heeft een uitgebreide collectie corrigerende badmode en heeft daarnaast ook sterke shapewear. De pay-off van het merk is: “ Look 10 pounds lighter in 10 seconds” en deze belofte wordt waargemaakt. Alle producten worden gemaakt van stevig materiaal, dit zorgt voor extra ondersteuning en geeft tegelijkertijd een sterke corrigerende werking op de gewenste probleemgebieden. Met Miraclesuit worden bepaalde vrouwelijke rondingen geaccentueerd en anderen juist weer gecamoufleerd. Ook aan draagcomfort is gedacht: de producten uit de shapewear collectie beschikken namelijk over een silicone strip aan de onderkant, de “ Wonderful Edge”. Hierdoor blijft het perfect op z'n plaats zitten en hoef je bang te zijn dat het afzakt. Met zijn verrassende prints en vernieuwende ontwerpen is Miraclesuit een merk waarin je zeker gezien mag worden!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je woensdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten