Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Wonderbra

Wonderbra Push up bh's en broekjes

Wonderbra startte in Engeland en veroverde in 1994 ook Amerika met de Push Up Beugel Bh.

Wonderbra bh

Vanaf dag een was het een fenomeen. Elke 15 seconden werd er een Wonderbra bh verkocht. Inmiddels is het de best verkopende push up bh ter wereld. Het merk is uitgegroeid tot een wereldwijd begrip voor push up bh's.


Wonderbra strapless

De meest gekochte Wonderbra is de strapless variant, de Sexy Solutions Ultimate Strapless 9335. Zelfs bij een grotere cup maat kun je op deze strapless bh vertrouwen. De beha blijft perfect zitten en creëert een prachtig decolleté. Dit geeft de typische Wonderbra beleving voor vrouwen: je zelfverzekerd en sexy voelen. Vanwege het succes zijn er varianten gemaakt op dit model,
zoals de Wonderbra Perfect Lace Strapless W016N. Ook dit model heeft ingebouwde "handjes" om alles op de juiste plaats te houden en een brede onderband, met siliconen strips aan de binnenzijde, voor stevige ondersteuning.


Wonderbra dubbele push up

De Wonderbra Full Effect 8144 is een populair model. Hiermee vergroot je je cup maat met twee maten! De cups zijn gemaakt van een mix van gel, lucht en schuim. Door het ingenieuze ontwerp van de gladde microfiber cups zullen je borsten er vanuit elke hoek natuurlijk uit zien.


Wonderbra corrigerend broekje

De Wonderbra Perfect Lace High Tummy Brief is een verrassend goed corrigerend broekje dat perfect combineert met de beha's. Dit broekje maakt je buik platter. Het draagt heerlijk dus vergeet niet deze erbij te kopen en zo een mooie combinatie met de beha te maken. Ideaal als je een mooi setje voor je zelf zoekt of misschien zoek je een bijzonder setje voor haar. Een speciale gelegenheid zoals een romantisch afspraakje of een huwelijksnacht, vraagt om een bijzonder ondergoed die niet voor iedereen zichtbaar is. Ivoorkleurig kant of spannend zwart. Je weet zeker zelf wel in welke lingerie je je op je mooist voelt. Of ga het eens ontdekken en uitproberen. Maak er een compleet feestje van.

Wonderbra startte in Engeland en veroverde in 1994 ook Amerika met de Push Up Beugel Bh. Wonderbra was...
Meer informatie

direct een fenomeen. Elke 15 seconden werd er een verkocht. Al snel was het de
best verkopende push up bh ter wereld. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een wereldwijd begrip
voor push up bh's.

Wonderbra maakt producten die ontworpen zijn om een prachtig decolleté te creëren. Er wordt
gestreefd naar de typische Wonderbra beleving voor vrouwen:  je zelfverzekerd en sexy voelen.

Ga hier direct naar de meest gekochte Wonderbra.

 

Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten