Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Trinny & Susannah

Trinny-susannah

Trinny & Susannah

Trinny en Susannah zijn twee Engelse vrouwen die met veel succes makeovers doen. Ze geven advies hoe je je het beste kunt kleden inclusief wat je er onder zou moeten dragen.
Je kunt met corrigerend ondergoed een heel groot verschil maken. Trinny en Susannah ontwierpen daarom hun eigen shapewear, Magic Knickers genaamd. "Zodra je deze shapewear aan doet, voel je je zekerder, omdat het stevigheid geeft. Ik spreek uit ervaring." volgens Susannah. Trinny & Susannah shapewear is ontworpen om je te shapen en glad te strijken van je benen, buik tot billen. Het zorgt er voor dat je er altijd op je best uit ziet.

Trinny & Susannah shapewear

Trinny & Susannah, de Original Magic Knickers, vormt het vrouwelijke lichaam op wonderbaarlijke wijze. Wiebelige buiken worden verstevigd en glad gestreken, billen gelift en dijen slanker gemaakt. Je ziet niet dat je het draagt, maar het laat je er wel veel beter uit zien. Je kunt op deze manier gemakkelijk probleemgebieden aanpakken.


Trinny & Susannah kopen

Het assortiment gaat van corrigerende jurkjes, rokjes, broekjes, hemdjes tot zelfs een corrigerend shirt. Steeds meer vrouwen kopen damesondergoed online. Lingerie is het kledingstuk dat het dichtst op de huid wordt gedragen en de meest gevoelige gedeeltes van je huid bedekt. De pasvorm en het comfort is daarom zeer belangrijk. Bij Control Fashion kun je het gemakkelijk online bestellen en thuis op je gemak passen. Je kunt het dan ook uitproberen onder de kleding waaronder je iets zocht. Ruilen is geen enkel probleem. Het is belangrijk dat je de juiste maat koopt. Dus niet te klein of te groot. Het werkt het best als je kiest voor je eigen confectie maat. Indien een artikel extra groot of klein uitvalt dan staat dit in de omschrijving.

Wie kent ze niet, Trinny en Susannah, twee Engelse vrouwen die met veel succes makeovers doen. Ze geven advies hoe je je het beste kunt kleden...
Meer informatie

inclusief wat je er onder zou moeten dragen. In Engeland werden ze zeer bekend door de presentatie van de BBC tv-serie "What Not To Wear ' en vervolgens" Trinny & Susannah Undress' op ITV. Ze hebben een aantal mode-advies boeken geschreven die wereldwijde bestsellers zijn geworden. Diverse keren waren ze te gast bij Oprah Winfrey Show als de makeover experts.

Je kunt met corrigerend ondergoed een heel groot verschil maken. Trinny en Susannah ontwierpen daarom hun eigen shapewear, Magic Knickers genaamd. "Zodra je deze shapewear aan doet, voel je je zekerder, omdat het stevigheid geeft. Ik spreek uit ervaring." volgens Susannah. Trinny & Susannah shapewear is ontworpen om je te shapen en glad te strijken van je benen, buik tot billen. Het zorgt er voor dat je er altijd op je best uit ziet.

Trinny & Susannah shapewear

Trinny & Susannah

De missie van Trinny en Susannah is om iedere vrouw een beter gevoel over zichzelf te geven. Ze willen vrouwen leren om van zichzelf te houden. Dit doen ze door ze er beter uit te laten zien. Dit versterkt het zelfvertrouwen. Natuurlijk volgen ze de mode en trends, maar de individuele vrouw zelf is het uitgangspunt. Na het doorlopen van het Trinny & Susannah proces, ontdekken vrouwen zelf een hernieuwd gevoel van eigenwaarde.

Trinny & Susannah, de Original Magic Knickers, is zeer goed corrigerend ondergoed. Het vormt het vrouwelijke lichaam op wonderbaarlijke wijze. Wiebelige buiken worden verstevigd en glad gestreken, billen gelift en dijen slanker gemaakt. Je ziet niet dat je het draagt, maar het laat je er wel veel beter uit zien.
Het assortiment gaat van corrigerende jurkjes, rokjes, broekjes, hemdjes tot zelfs een corrigerend shirt.

Trinny & Susannah corrigerend ondergoed

Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten