Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Shock Absorber

Shock Absorber

Shock Absorber is voortdurend bezig met het verbeteren en ontwikkelen van sport bh's. Er wordt veel onderzocht en getest. Een ShockAbsorber beha is ideaal om te dragen tijdens het sporten. De sport bh zorgt ervoor dat alles goed blijft zitten tijdens het sporten. Iedere vrouw weet dat het op deze manier een stuk comfortabeler is om te sporten. De bh’s hebben verstelbare bandjes waardoor het comfortabel draagt.


Shock Absorber Sport Bh

Een Shock Absorber sport bh is ontworpen om de negatieve effecten van beweging van de borsten tegen te gaan. Een goede sportbh is net zo belangrijk als goede sportschoenen. Welke sport je ook doet of welke cup maat je ook hebt. Ieder model is ontworpen om de beste ondersteuning en het meeste comfort te bieden. Hiervoor wordt uniek wetenschappelijk en technologisch onderzoek gebruikt.


Shock Absorber kopen

Tijdens het sporten bewegen de borsten zich. Zonder het gebruik van een goed ondersteunende sport bh kan de uitslag ofwel de bounce van de borsten diverse centimeters zijn. Deze bounce is niet alleen schadelijk voor de borsten, maar kan ook een onplezierig gevoel geven. Om een goede ondersteuning te kunnen geven is het belangrijk om de juiste maat te kopen. Neem hierbij als uitgangspunt de onderwijdte. Dit kun je gemakkelijk zelf opmeten.
Kies voor het model dat geschikt is voor de sport die je doet. Voor fitness bijvoorbeeld kun je een ander type kiezen dan voor paardrijden of hardlopen.


Shock Absorber Ultimate

Diverse modellen zijn al meerdere keren onderscheiden omdat ze de beste zijn in hun categorie zoals de Shock Absorber Ultimate Run, de Shock Absorber Ultimate Gym en de Shock Absorber Active Multi Sport.

Shock Absorber is voortdurend bezig met het verbeteren en ontwikkelen van sport bh's. Vanuit deze activiteiten is het Shock Absorber Sport Instituut ( SASI ) ontstaan. Dit is een instituut...
Meer informatie

met onderzoeks- en testmogelijkheden. Control Fashion biedt je de beste sport bh's uit het assortiment. Shop ze hier.

De geschiedenis van Shock Absorber begint in 1994 met een onderzoek uitgevoerd aan de Universiteit
van Edinburgh. De eerste Shock Absorber bh is ontworpen om de negatieve effecten van beweging
van de borsten tegen te gaan. Het is een unieke doorbraak voor alle vrouwelijk atleten en sporters over
de hele wereld. Hier kun je meer lezen over waarom het zo belangrijk is om een sport bh te dragen.

Een goede sportbh is net zo belangrijk als goede sportschoenen. Welke sport je ook doet of welke 
cupmaat je ook hebt. 
Shock Absorber gebruikt uniek wetenschappelijk en technologisch onderzoek om de sport bh's te
ontwerpen. Ieder model is ontworpen om de beste ondersteuning en het meeste comfort te bieden.

Welke Sport Bh is voor mij het meest geschikt?

Ga hier direct naar de beste modellen van Shock Absorber.

 

Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten