Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Sassybax

Sassybax

Sassybax Shapewear

Dit merk is in 2004 begonnen in Californië met shapewear in het hogere segment. De oprichtster, Amanda Kennedy, wilde shapewear maken voor vrouwen zoals zij zelf. Hiermee bedoelde zij dames die graag een beetje hulp willen om er jonger en beter uit te zien. Inmiddels is Sassybax wereldwijd een begrip. Veel celebrities in Amerika dragen Sassybax. Oprah Winfrey besteedde er regelmatig aandacht aan in haar show en is een grote fan.


Sassybax kopen

In Nederland is Sassybax exclusief verkrijgbaar bij Control Fashion. De Pretty Collection is gemaakt om gezien te worden. Dit is zeer comfortabele corrigerende lingerie. Het is gemaakt van luxe materiaal en afgezet met sexy kant. Hierdoor lijkt het meer op lingerie dan op corrigerend ondergoed. De Pretty Collection Slip is een corrigerend jurkje dat er fantastisch uit ziet. Het is een onderjurkje waar de bh in verwerkt zit. De Pretty Collection Sexy Back Bra is een beugel bh met verleidelijk kant in een stijlvol klassiek design. Aan de achterzijde heeft dit model een brede ondersteunende band om zichtbare Bh lijnen te voorkomen. De cups zijn zo gemaakt dat de borsten er netjes in blijven en het materiaal is heerlijk koel.


Zelfvertrouwen

De missie van dit merk is om vrouwen meer zelfvertrouwen te geven. Ze willen je helpen om je beter te voelen in je kleding. Dat dit kan op een comfortabele manier bewijzen ze keer op keer. Veel vrouwen hebben graag wat hulp om zich wat zekerder te voelen over hun figuur. Het gaat er niet altijd over om er slanker uit te zien, maar wel bijvoorbeeld strakker.

Er zijn helaas geen producten in deze rubriek aanwezig.
Sassybax startte in 2004 in CaliforniŽ met shapewear in het hogere segment. De oprichtster,
Meer informatie
Amanda Kennedy, wilde shapewear maken voor vrouwen zoals zij zelf die een beetje hulp wensen
om er jonger en beter uit te zien. Inmiddels is Sassybax wereldwijd een begrip. Veel celebrities in
Amerika dragen Sassybax. Oprah Winfrey besteedde er regelmatig aandacht aan in haar show en
is een grote fan.

 

In Nederland is Sassybax exclusief verkrijgbaar bij Control Fashion.

                       
    Amanda Kennedy                                    Jennifer Love Hewwit

De “Very Bare” bh van Sassybax is de favoriet van Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Whitney Port,
Courtney Cox en Jennifer Love Hewwit.

De Pretty Collection is gemaakt om gezien te worden. Dit is zeer comfortabele corrigerende lingerie.

Shop hier online de collectie van Sassybax.

 

Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten