Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

No-Mi

No-mi

No-Mi

NO-MI Shapewear is een merk dat uit Nederland komt. Het is ontwikkeld en ontworpen door jonge fashionista's die op zoek zijn naar het perfecte silhouet. Zij vinden dat het tijd is geworden voor een nieuwe generatie shapewear. Je kunt deze artikelen altijd dragen. Of je nu naar een feestje gaat, naar je werk of gewoon in je vrije tijd. Het is altijd geschikt. Dat is het fijne van deze items. Het is anders dan alle andere shapewear merken. Met No-Mi bodywear krijgt het verschijnsel corrigerend ondergoed een nieuwe dimensie. Zij begrijpen dat ook jonge vrouwen behoefte hebben aan correctie ondergoed, maar wel jong, stoer en trendy. Dit is het merk dat jou begrijpt. De stijlen mogen gezien worden en completeren jouw favoriete outfit. Je kunt hiermee je zelf zijn en het stimuleert je om je zelf te laten zien.


No-Mi shapewear

In het assortiment zit een corrigerende string, corrigerende hipster, corrigerende string body en een anti-cellulite legging. Daarnaast is er de No-Mi Anti Cellulite Butt Lifter. Dit broekje lift de billen en laat cellulite op je billen verdwijnen. Daarnaast komen er regelmatig nieuwe artikelen bij. Er wordt gekeken waar dames behoefte aan hebben. Deze shapewear wordt vervolgens ontwikkeld en op de markt gebracht.


No-Mi kopen

No-MI is anders dan al het andere corrigerend ondergoed. Het is hip en heeft aparte details of prints. Het brengt shapewear naar een nieuw, jong en trendy niveau. Het is bepaald geen ondergoed dat je herinnert aan het ondergoed van je oma. Deze lingerie mag gezien worden. Je kunt het nu gemakkelijk online kopen. De prijzen zijn erg aantrekkelijk. Je kunt voordelig de artikelen kopen, hiervoor hoeft het niet eens in de aanbieding te zijn.

Er zijn helaas geen producten in deze rubriek aanwezig.
Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten