Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Nancy Ganz

Shapewear van het merk Nancy Ganz uit Australië vind je natuurlijk bij Controlfashion.nl. Nancy Ganz is een merk van hoge kwaliteit dat shapewear ontwerpt van prachtige materialen en met unieke collecties.

Vooral in de landen Australië en New Zeeland is Nancy Ganz het nummer 1 shapewear merk. Omstreeks de 90-er jaren is het merk Nancy Ganz groot geworden met het introduceren van de Hip Slip. De Hip Slip was destijds een moderne variant van de aloude gordel en heeft op dit continent een revolutie ontketend. Het snel verouderende, onaantrekkelijke en ongemakkelijke corrigerende ondergoed werd verheven tot shapewear evenals in Europa. Op deze stap heeft Nancy Ganz haar naamsbekendheid gebouwd en bouwen ze hier nog steeds aan. Nancy Ganz is in Australië en New Zeeland hét originele merk voor shapewear. Met het design en creëren van de ontwerpen in Australië met de nieuwste expertise op het gebied van textieltechnologie en technische aanpassing, maakt de shapewear van Nancy Ganz uw lichaam glad en vrouwelijk, waarbij de traditionele probleemgebieden aangepakt worden en tegelijkertijd de natuurlijke eigenschappen verbetert. Nancy Ganz Shapewear is over het algemeen 50% dunner dan traditionele shapewear. De Nancy Ganz series zijn lichter en gemaakt van ademend ultra materiaal met een stevigere, innovatieve flockbanding-technologie om alles op de juiste plaatsen te houden. Nancy Ganz is de ultieme vrouwelijke oplossing in shapewear voor vrouwen die er op hun best uit willen zien en voelen.
Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten