Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers Badpakken Lingerie online shop

Marlies Dekkers - Dare to dream, dare to grow, dare to be - dat is de zin waar je aan moet denken als je Marlies Dekkers draagt, ziet of er aan denkt. De badkleding, lingerie en het shapewear van Marlies Dekkers. Ze begon haar Carriere ooit in het Noord-Brabantse Breda. Daar heeft de koningin van de lingerie inmiddels ook een Marlies Dekkers Breda store. Controlfashion.nl onderscheid zich met de opname van een compact gedeelte van de collectie van Marlies Dekkers online welke alleen toegespitst is op het shapewear gedeelte. De Marlies Dekkers badpakken die we aanbieden zijn met een shape correctie perfect geschikt voor een zomerse duik.

Marlies Badpakken

Marlies Dekkers is geboren in het kleine dorpje Oosterhout op 29 november 1965. Ze is met al haar kunde uitgegroeid tot een beroemde lingerie ontwerpster met meerdere behaalde internationale successen. Haar badpakken zijn een klasse apart. Ze heeft met het laatste model een killer in huis waar ook wij trots op zijn.
Marlies Dekkers Online Shop
Meer informatie
Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten