Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Marie Jo

Marie Jo online kopen

In het brede aanbod van Controlfashion.nl vindt u vanaf heden ook prachtige lingerie van Marie Jo. De body’s van Marie Jo zijn geschikt voor verschillende gelegenheden zoals een bruiloft, avondje uit of zelfs naar je werk.

Marie Jo is sinds de oprichting in 1981 toonaangevend op het gebied van verfijnde, prachtige en comfortabele lingerie. De jarenlange ervaring en naam die zij hebben opgebouwd voel je terug in ieder detail. De body’s van Marie Jo sluiten naadloos aan op de huid door hun perfecte pasvorm en zijn gemaakt van de beste en meest prettig zittende materialen.
 

Marie Jo Body

De body’s van het van merk Marie Jo vindt u natuurlijk in de webshop van Controlfashion.nl. Weet u niet goed welke maat bij u past of twijfelt u nog over de pasvorm? Onze gespecialiseerde en professionele klantenservice staat altijd voor u klaar om passend advies over Marie Jo te geven. Zowel telefonisch als via de mail.
 
De body’s van Marie Jo zijn perfect voor de modebewuste en moderne vrouw. De body van Marie Jo combineert klassieke vormen en materialen als kant met hedendaags sensueel design. Tegerlijkertijd corrigeert de body je figuur. Marie Jo biedt vrouwen romantische en stijlvolle lingerie voor elk moment. Laat je verleiden en verrassen door het aanbod van prachtige body’s in ons ruime Mary Jo assortiment op Controlfashion.nl
 

Jarretelgordel Online

In het assortiment van Marie Jo vindt u naast prachtige body’s ook lingerie accessoires zoals verleidelijke luxe jarretels. De liefde voor lingerie van Marie Jo vind je ook terug in de sensuele jarretelgordels. De Jarretels van Marie Jo ogen vrouwelijk en geven je een verleidelijke en romantische uitstraling. In het online aanbod van Controlfashion.nl vindt u veel diversiteit qua kleuren: jarretelgordel zwart of bijvoorbeeld jarretel rood. Jarretels kunnen onder kleding gedragen worden. Zo kunt u Jarretels onder jurkjes dragen.
De Lingerie van Marie Jo is uniek en staat bekend om de verrassende details. De stoffen en materialen die voor de Marie Jo body en Marie Jo Jarretels gebruikt zijn
Meer informatie
zijn ingekocht bij leveranciers die de beste kwaliteit waarborgen. Innovatieve materialen worden met creatieve wijsheid gecombineerd tot prachtige eigentijdste lingerie. Elk Marie Jo artikel wordt geperfectioneerd en vervolgens getest en gepast door vrouwen. Dat proces duurt in totaal wel 18 maanden. Er wordt bij Marie Jo dus echt de tijd genomen om prachtige hoogstaande artikelen te leveren.
Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten