Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Lidea

Lidea

Lidea Maryan Melhorn

Lidea is een Duits top merk van Maryan Melhorn, net zoals Charmline dat is. Charmline maakt hele mooie badpakken en Lidea richt zicht op het maken van bikini's en tankini's waarbij er veel aandacht is besteed aan de ondersteuning van de borsten. De slogan is niet voor niets "Focus on cups". De badmode is er in verschillende cup maten en verschillende niveau's van ondersteuning. Je kunt kiezen uit veel verschillende prints. Houd je van gewoon uni, een bloemen print of ga je voor een abstracte print?

Lidea Tankini

Er zijn hele mooie tankini's die slank afkleden. Daarnaast zijn ze uitgevoerd in aparte cup maten. Dit draagt bijzonder comfortabel. Badkleding hoort ook lekker te zitten, anders dan zul je het niet met veel plezier dragen. Veel vrouwen voelen zich onzeker en onprettig in badkleding. Dit komt bijvoorbeeld omdat het niet voldoende steun geeft. Lidea besteedt hier heel veel aandacht aan. En dat kun je ook merken. Vandaar dat er ook heel veel trouwe fans van dit merk zijn. Met een tankini kun je meer verbloemen dan met een gewone bikini. Het bestaat uit een broekje en een  los bovenstukje dat je buik verbergt. Dit kan enorm flatterend werken. Terwijl het niet zo warm is als een badpak aan een stuk. Daarnaast heb je de mogelijkheid als je aan het zonnen bent om je buik toch nog mooi bruin te laten worden.


Lidea kopen

Je koopt Lidea tankini's gemakkelijk online bij Control Fashion. Je bestelling wordt verstuurd met PostNL. Vervolgens kun je het thuis op je gemak passen. Mocht je aankoop toch niet bevallen, dan behoort ruilen tot de mogelijkheden.

Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten