Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Je Suis

Je Suis corrigerende bakpakken

Je Suis, Frans voor “ik ben”, is een innovatief Duits merk.

Je Suis Corrigerend Badpak

Een corrigerend badpak van Je Suis is een echt kwaliteitsproduct. De badpakken zijn stijlvol en gemaakt van mooie materialen. Het wereldwijde succes van de collecties is gebaseerd op de creatieve en verfijnde ontwerpen. Bij corrigerende badmode denk je mogelijk aan degelijk en ouderwets, maar dat zijn deze badpakken zeer zeker niet. Dit zijn exclusieve design badpakken. Er zijn modellen met een vrouwelijk diep uitgesneden decolleté met geraffineerde plooitjes, smalle bandjes, soft cups en steun onder de buste.


Je Suis kopen

De collecties hebben veel aanzien in de internationale fashion. De aantrekkelijke badmode wordt gemaakt voor heel veel verschillende maten. De kleurcombinaties zijn subliem en de exclusieve prints zijn sensationeel. Nieuwe ingenieuze ideeën gecombineerd met jarenlange ervaring zorgen er voor dat er ieder jaar een elegante en chique collectie geboden wordt.
Kies voor het model dat het beste bij jou past. Bijvoorbeeld een corrigerend badpak uitgevoerd in zwart wit dat lijkt op een jurkje, zoals de Je Suis Papua of Je Suis Hope. Hiermee kun je de aandacht weg halen van zwaardere bovenbenen.


Je Suis Shapewear Badmode

De corrigerende badkleding van Je Suis ziet er fantastisch uit en corrigeert geweldig. Draag het met trots. In deze aantrekkelijke dames badmode mag jij zeker gezien worden. Het is een top merk die een geweldig assortiment aan biedt. Je kunt kiezen uit zo veel mooie kleuren en prints. Met deze design badmode zul je veel plezier hebben aan het strand of in het zwembad. Heerlijk om mee te zwemmen en te zonnen.
 


Je Suis by Rachel Pappo

Het succes van Je Suis by Rachel Pappo van Diva begon in een kleine werkplaats bij de zandstranden van Tel-Aviv in 1942. Tegenwoordig is Diva een wereldwijd badmode bedrijf dat in meer dan 40 landen verkoopt over de hele wereld. En nog steeds, meer dan 70 jaar later, maken ze de beloften waar die ze al hebben vanaf de oprichting: zeer goede pasvorm, modieuze ontwerpen, gemaakt van de beste kwaliteit stoffen.

Je Suis, Frans voor ik ''ben'', is een innovatief Duits merk. Je Suis maakt badkleding voor vrouwen...
Meer informatie


die kiezen voor stijlvol in combinatie met een hoge kwaliteit. Het wereldwijde succes van de collecties
is gebaseerd op de superieure kwaliteit van de materialen en de creatieve en verfijnde ontwerpen.

Ga hier direct naar de corrigerende badmode van Je Suis.

Je Suis maakt aantrekkelijke badmode voor heel veel verschillende maten. De kleurcombinaties zijn
subliem en de exclusieve prints zijn sensationeel. Nieuwe ingenieuze ideeën gecombineerd met
jarenlange ervaring zorgen er voor dat er ieder jaar een elegante en chique collectie geboden wordt.
De collecties hebben dan ook veel aanzien in de internationale fashion.

De corrigerende badkleding van Je Suis ziet er fantastisch uit en corrigeert geweldig. Dit is de perfecte
combinatie tussen fashion en functioneel.

Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten