Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Esbelt

Esbelt

Esbelt Braziliaanse shapewear

Esbelt is een Braziliaans shapewear merk. Brazilië staat bekend om de aandacht die er gegeven wordt aan het uiterlijk. Chirurgische ingrepen om er beter uit te zien, zijn daar veel gebruikelijker dan in de meeste landen. Daarnaast wordt er al heel lang gebruik gemaakt van diverse andere hulpmiddelen om er op je best uit te zien. Hierdoor hebben ze een voorsprong op dit gebied. Esbelt heeft zich gespecialiseerd in shapewear met gebruikmaking van de typische Braziliaanse grondstof rubber. Dit aparte materiaal werkt bijzonder goed voor corrigerende kleding. Het is natuurlijk en super sterk.

Esbelt kopen

Je kunt nu Esbelt shapewear gemakkelijk online kopen bij Control Fashion. Hier vind je een selectie uit het grote aanbod van Esbelt. De nadruk ligt op de taille en op mooie ronde billen. Het Esbelt Ipanema Corset geeft je direct een echte taille. Deze taillevormer biedt stevige ondersteuning vanaf halverwege je heup tot boven de taille. Het is gemaakt van katoen met een natuurlijke latex buitenkant, de binnen voering is vocht absorberend en draagt prettig. Dit korset heeft flexibele baleinen die oprollen van het korset voorkomen. Je vindt in het assortiment ook een corrigerende string body en de Esbelt Bum Bum voor de beroemde Braziliaanse billen. Het is nu dus heel gemakkelijk om er nog beter uit te zien.

Esbelt voor heren

Als een van de weinige biedt Esbelt ook een taillevormer voor heren. De Body Shaper for Men maakt mannen direct slanker en geeft ze een platte buik. Daarnaast zijn er ook mensen die de steun in de rug die een taillevormer geeft erg prettig vinden.

Er zijn helaas geen producten in deze rubriek aanwezig.
Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten