Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

DKNY

DNKY (Donna Karan New York)

DKNY

Donna Karan New York is een van de grootste modemerken ter wereld. Ze hebben een zeer hoge standaard in creativiteit, kwaliteit en innovatie. Dit komt ook naar voren in de shapewear collectie. Sinds lange tijd is DKNY een van de trendmerken op kleding gebied en daarnaast op diverse andere gebieden, zoals horloges, parfum en nog meer. Het nieuwe gezicht van het merk is Cara Delevigne.


DKNY shapewear

DKNY shapewear en Donna Karan Intimates staan voor sensualiteit, comfort en creatieve expressie. Er wordt gebruik gemaakt van luxe stoffen. Het is stijlvol, comfortabel en met een uitstekende pasvorm. Je ziet er hiermee op een prettige en aantrekkelijke manier beter uit. De ontwerpen zijn prachtig uitgewerkt en altijd volgens de laatste trends. In het assortiment vind je de volgende artikelen: corrigerend broekje, corrigerend hemd, corrigerende body, corrigerend jurkje, corrigerende legging en bh.


DKNY lingerie

De lingerie collectie bestaat uit fantastisch ontworpen beha's zowel met kant als geheel glad en naadloos. De strapless bh's blijven bijzonder goed zitten en er zijn verschillende comfortabele modellen zonder beugel. Er zijn bijbehorende slips, hipsters en strings.
Lingerie zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen je kleding zult dragen. Al ziet niemand anders het, je kunt je op en top vrouwelijk voelen in een mooi setje. Daarnaast is het ook nog functioneel. Of ga eens voor sexy. Elke vrouw welke maat ze ook heeft voelt zich stukken beter wanneer ze comfortabele en vrouwelijke lingerie draagt. Het draait niet alleen om de eerste indruk, maar ook om wat je eronder draagt.

Er zijn helaas geen producten in deze rubriek aanwezig.
DKNY (Donna Karan New York) is een van de grootste modemerken ter wereld met een zeer hoge
standaard in creativiteit, kwaliteit en innovatie, zoals...
Meer informatie

dat ook in de shapewear collectie naar voren komt.
Al geruime tijd is DKNY een van de trendmerken op kleding gebied en ook op diverse andere gebieden,
zoals parfum, horloges etc.

Bij Control Fashion vind je de beste shapewear en de mooiste lingerie van DKNY. Ga hier naar het assortiment.

 

 

De shapewear van DKNY is stijlvol, comfortabel en heeft een uitstekende pasvorm. Op een prettige en
aantrekkelijke manier zie je er beter uit. De ontwerpen zijn prachtig uitgewerkt en altijd volgens de laatste
trends.

Shop hier online de collectie van DKNY / Donna Karan.

DKNY / Donna Karan Intimates staat voor luxe, sensualiteit, comfort en creatieve expressie. Er wordt gebruik
gemaakt van luxe stoffen.

Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten