Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Cette

Online Cette kopen

Bij het Belgische Cette weten ze wat vrouwen willen: zich vol zelfvertrouwen comfortabel voelen in hun mooiste kleding. En dat is ze gelukt, want met de kwalitatieve shapewear van Cette zit iedere vrouw perfect in haar vel. Dat doen ze door de beste materialen te combineren met perfect vakmanschap en een top team aan ontwerpers. Het resultaat mag er iedere collectie weer zijn.

Onze online Cette collectie bestaat uit corrigerend ondergoed dat de buik, billen en dijen corrigeert. De broekjes zijn high-waisted en pakken hiermee meteen meerdere probleemgebieden aan. Natuurlijk zijn er ook body's van Cette verkrijgbaar. In het zwart of in een huidkleur nude tint pakt deze shaper je billen, buik en dijen aan. Met dit corrigerend ondergoed wordt jouw figuur perfect gecorrigeerd.
Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten