Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Brallet

De Brallet is een handige portemonnee die in je beha stopt. Het is net groot genoeg voor een sleutel, rijbewijs, creditcard en een klein beetje contant geld. 


Brallet Bh Portemonnee

De Brallet BH Portemonnee is ideaal om je spullen veilig dicht bij je te houden bijvoorbeeld tijdens het hardlopen of een avondje stappen. Dit roze portemonneetje stop je gewoon in je bh. Welke cup maat je ook hebt, de Brallet past altijd en blijft goed zitten. Hiermee hebben zakkenrollers geen kans. Het is gemaakt van 90% katoen en 10% spandex. De brallet maak je met een simpele klik vast aan je bh bandje. Ongemerkt past er best veel in dit kleine portemonneetje.


Handige oplossing

Het is een handige oplossing voor als je geen tas mee wilt of kunt nemen. Of als je een zeer veilige manier zoekt om je kostbaarheden mee te nemen. Het merk Brallet is van Bye Bra, de handige plak bh. Voor nog meer handige oplossingen voor diverse lingerie probleempjes kijk je hier, van bh accessoires tot cup vullingen.

Er zijn helaas geen producten in deze rubriek aanwezig.
Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten