Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Blanqi


Blanqi shapewear kopen

Deze shapewear is speciaal gemaakt voor als je zwanger bent. Het is positie kleding met een corrigerende en ondersteunende werking. Voel je 9 maanden lang comfortabel. Sommige items zijn gemaakt om zo te dragen en andere om te combineren met andere kledingstukken. Het is gemaakt van boter zacht aanvoelend materiaal. De stof is ademend en vocht afdrijvend. Zwanger zijn kan de mooiste tijd je leven zijn. Je lichaam verandert en daar hoort ook andere kleding bij. Er komt steeds meer speciale kleding voor tijdens je zwangerschap. Belangrijk hierbij is het comfort en hoe het er uit ziet. Je wilt er natuurlijk nog steeds goed uit zien. Het moet mee kunnen groeien met je groeiende buik.


Blanqi positie kleding

Er zijn extra lange hemden, de Blanqi Belly Support Tanktop, die je dagelijks kunt dragen. Je krijgt hiermee steun die heel prettig kan zijn als je in blijde verwachting bent. Daarnaast is er de Blanqi Underbust Support Tank. Dit hemd ondersteunt je buik zeer goed. Je kunt hiermee zelfs gaan sporten. Je groeiende buik zal niet meer als een zware last aanvoelen. Dit draagt heel comfortabel. De hemden zijn er in wit, zwart en huid.


Blanqi zwangerschap

Als je zwanger bent en je wilt er graag op je best uit zien plus daarbij comfortabele ondersteuning kies dan voor een corrigerend hemd of voor een corrigerende legging. Deze shapewear groeit mee met je zwangere buik.

Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten