Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Aubade

Aubade shapewear

Aubade staat bekend om zijn prachtige kwaliteiten, materialen, modellen en stijlen. De Franse designers van Aubade zorgen binnen de collecties voor een vrouwelijke en sensuele look. De betekenis van het woord Aubade betekent in het Nederlands eerbeton of hommage. Dat sluit perfect aan hoe men de speciale shapewear van Aubade kan noemen. Een eerbetoon aan het vrouwelijke silhouet.
 
Op Controlfashion.nl vindt u functionele lingerie, corrigerend ondergoed en shapewaer van Aubade. Naast functioneel is corrigerend ondergoed van Aubade ook zeer elegant en prachtig met verleidelijk kant, steentjes, mesh structuren en fraai design.

Aubade Corrigerende Body

Het online assortiment van Aubade bij Controlfashion.nl bestaat uit modieuze en aantrekkelijke shaping en corrigerende body’s die u er op uw best uit laten zien. Ons aanbod bestaat uit body’s met bandjes, strapless body’s en torsettes. We hebben uiteraard de vaste basis collectie van Aubade en breiden dit assortiment regelmatig uit.

Aubade slips

Op Controlfashion.nl vindt u naast corrigerende body’s en corrigerende jurkjes ook shapewear in de vorm van corrigerend ondergoed, zoals een corrigerende string of een corrigerende slip. Deze corrigeerde slips van Aubade hebben een prachtige afwerking en een mooie pasvorm om dagdagelijks te kunnen dragen.
Aubade Shapewear en Corrigerend ondergoed
Meer informatie
Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten