Magic Bodyfashion

Luxury Camisole
Meer van Magic Bodyfashion
39,99€ 19,99
Direct leverbaar
83% polyamide
Magic Luxury Camisole Elegant corrigerend topje dat je zo kunt dragen of als onderkleding.

De Magic Luxury Camisole is een elegante en luxueuze top gemaakt van glad materiaal. Dit hemdje mag gezien worden en corrigeert mooi je bovenlichaam. Het heeft een dubbele laag aan de binnenzijde. Bij je borsten wordt je niet plat gedrukt. De schouderbandjes zijn verstelbaar.
Kleur

Kenmerken
Magic Bodyfashion
Wasvoorschriften

Magic Luxury Camisole Kenmerken:

  • Mate van correctie: Medium
  • Kleur: zwart
  • Corrigeert je rondom
  • Verstelbare schouderbandjes 
  • Wasvoorschriften: handwas

Magic Bodyfashion

MAGIC Bodyfashion is een merk met een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van shapewear, bh's en accessoires. Sinds eind jaren tachtig brengt het producten op de markt en door deze jarenlange ervaring hebben alle producten een perfecte pasvorm en een zeer hoog draagcomfort. Innovatie staat centraal bij MAGIC: er worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld en alle producten zijn gemaakt van speciaal materiaal. Elk product heeft zijn eigen functie en lost veel voorkomende kledingproblemen bij vrouwen op. De MAGIC collectie zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook mooi Ún modieus. MAGIC is uniek in het bieden van jouw body solution!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten