Lift Up Form
Lift Up Form

Magic

Meer van Magic
Lift Up Form
€ 19,99
Direct leverbaar

Magic Lift Up Form

Silicone plak strips om hangende borsten te voorkomen. Geeft verjongend effect doordat de borsten gelift worden.

Met de Magic Lift Up Form kun je je borsten liften. De oplossing als je zonder bh toch het effect van de ondersteuning van een bh wilt creëren. De huidvriendelijke silicone strips plak je eenvoudig op de borst boven de tepel. Daarna til je de borst omhoog en drukt de strip vast op de huid. De borst zal niet meer zakken. Er zitten 3 paar strips in een verpakking.
Kleur
Maat
Aantal

Kenmerken
Magic
Wasvoorschriften

Magic Lift Up Form Kenmerken:

  • Kleur: transparant
  • 3 paar in de verpakking
  • Lift je borsten
  • Materiaal: silicone

Magic

MAGIC Bodyfashion is een merk met een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van shapewear, bh's en accessoires. Sinds eind jaren tachtig brengt het producten op de markt en door deze jarenlange ervaring hebben alle producten een perfecte pasvorm en een zeer hoog draagcomfort. Innovatie staat centraal bij MAGIC: er worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld en alle producten zijn gemaakt van speciaal materiaal. Elk product heeft zijn eigen functie en lost veel voorkomende kledingproblemen bij vrouwen op. De MAGIC collectie zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook mooi én modieus. MAGIC is uniek in het bieden van jouw body solution!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je maandag! | 2011 - 2018


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten