Magic Bodyfashion

Tricks & Tips Invisible String
Meer van Magic Bodyfashion
€ 12,99
Direct leverbaar

Magic Tricks & Tips Invisible String

Deze string is echt onzichtbaar onder je kleding omdat je geen zijrandjes hebt maar de string voor en achter vast kunt plakken.

Als je onderkleding echt onzichtbaar moet zijn is de Magic Invisible String de oplossing. Deze string is onzichtbaar omdat het gedragen wordt door voor en achter op de huid te plakken. Heel praktisch, discreet en sexy bij avondkleding of ander soepele dunne stoffen. Of bijvoorbeeld onder je witte bikini. Er zitten 5 stuks in een verpakking voor eenmalig gebruik.
Kleur

Kenmerken
Magic Bodyfashion
Wasvoorschriften

Magic Tricks & Tips Invisible String Kenmerken:

  • Kleur: huid
  • 5 stuks
  • Eenmalig te gebruiken

Magic Bodyfashion

MAGIC Bodyfashion is een merk met een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van shapewear, bh's en accessoires. Sinds eind jaren tachtig brengt het producten op de markt en door deze jarenlange ervaring hebben alle producten een perfecte pasvorm en een zeer hoog draagcomfort. Innovatie staat centraal bij MAGIC: er worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld en alle producten zijn gemaakt van speciaal materiaal. Elk product heeft zijn eigen functie en lost veel voorkomende kledingproblemen bij vrouwen op. De MAGIC collectie zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook mooi Ún modieus. MAGIC is uniek in het bieden van jouw body solution!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten