Tricks & Tips Fashion Tape
Tricks & Tips Fashion Tape

Magic Bodyfashion

Tricks & Tips Fashion Tape
Meer van Magic Bodyfashion
€ 12,99
Direct leverbaar

Magic Tricks & Tips Fashion Tape

Het geheim van Hollywood sterren en modellen. Deze plak strips houden je kleding op zijn plek.

Magic Fashion Tape is het geheim van Hollywood en andere celebrities. Bij het dragen van laag uitgesneden of openvallende kleding is het gebruik van de Magic Fashion Tape de oplossing. De handige plakstrips houden afzakkende topjes, openvallende kleding of uithangende zomen precies op zijn plaats. De 50 stuks plakstrips zitten in een handige reisverpakking. Tip: Ook gemakkelijk om altijd bij je te hebben in je handtas om eventueel snel iets te kunnen maken waar je eigenlijk naald en draad voor nodig hebt.
Kleur
Maat
Aantal

Kenmerken
Magic Bodyfashion

Magic Tricks & Tips Fashion Tape Kenmerken:

  • Kleur: transparant
  • 50 stuks

Magic Bodyfashion

MAGIC Bodyfashion is een merk met een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van shapewear, bh's en accessoires. Sinds eind jaren tachtig brengt het producten op de markt en door deze jarenlange ervaring hebben alle producten een perfecte pasvorm en een zeer hoog draagcomfort. Innovatie staat centraal bij MAGIC: er worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld en alle producten zijn gemaakt van speciaal materiaal. Elk product heeft zijn eigen functie en lost veel voorkomende kledingproblemen bij vrouwen op. De MAGIC collectie zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook mooi Ún modieus. MAGIC is uniek in het bieden van jouw body solution!
Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten