Magic Bodyfashion

Crystal Puff
Meer van Magic Bodyfashion
€ 6,99
Direct leverbaar

Magic Crystal Puff

Ideaal hulpmiddel om make-up egaal en vlekkeloos aan te brengen op je gezicht.

Met de Magic Crystal Puff verspil je geen make-up meer. Hiermee heb je slechts de helft nodig van je vloeibare make-up of creme's ten opzichte van kwasten of sponzen. Perfect voor het aanbrengen van bijvoorbeeld foundations, poeders of crème-blush. Je maakt de Crystal Puff gemakkelijk schoon met een beetje water en milde zeep. Dit maakt het ook nog eens ongelofelijk hygiënisch!

Kleur

Kenmerken
Magic Bodyfashion
Wasvoorschriften

Magic Crystal Puff Kenmerken:

 • Kleur: roze
 • Gemaakt van 100% siliconen
 • Druppelvorm

  Artikel
  : Crystal Puff
  Artikelnummer
  : 61CP
  Materiaal
  :
  Bijzonderheden
  : Siliconen beauty tool om make-up egaal en vlekkeloos aan te brengen
  Tags

Magic Bodyfashion

MAGIC Bodyfashion is een merk met een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van shapewear, bh's en accessoires. Sinds eind jaren tachtig brengt het producten op de markt en door deze jarenlange ervaring hebben alle producten een perfecte pasvorm en een zeer hoog draagcomfort. Innovatie staat centraal bij MAGIC: er worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld en alle producten zijn gemaakt van speciaal materiaal. Elk product heeft zijn eigen functie en lost veel voorkomende kledingproblemen bij vrouwen op. De MAGIC collectie zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook mooi Ún modieus. MAGIC is uniek in het bieden van jouw body solution!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten