Magic Bodyfashion

Celebrities Breast Tape
Meer van Magic Bodyfashion
€ 15,99
Direct leverbaar
25% polyester, 75% viscose

Magic Celebrities Breast Tape

Dit is wat de sterren gebruiken om een waanzinnig diep decolleté te maken. 

De Magic Celebrities Breast Tape lift je borsten en is onzichtbaar onder kleding. De tape wordt vastgeplakt op de huid en zorgt op deze manier voor een onzichtbare steun voor je borsten. In een verpakking zitten 2 setjes borst tape en 1 setje tepelcovers.

Kleur

Kenmerken
Magic Bodyfashion
Wasvoorschriften

Magic Celebrities Breast Tape Kenmerken:

  • Kleur: huid
  • Twee setjes borst tape per verpakking

Magic Bodyfashion

MAGIC Bodyfashion is een merk met een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van shapewear, bh's en accessoires. Sinds eind jaren tachtig brengt het producten op de markt en door deze jarenlange ervaring hebben alle producten een perfecte pasvorm en een zeer hoog draagcomfort. Innovatie staat centraal bij MAGIC: er worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld en alle producten zijn gemaakt van speciaal materiaal. Elk product heeft zijn eigen functie en lost veel voorkomende kledingproblemen bij vrouwen op. De MAGIC collectie zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook mooi Ún modieus. MAGIC is uniek in het bieden van jouw body solution!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je donderdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten