Bh Verlengstuk
Bh Verlengstuk

Magic Bodyfashion

Bh Verlengstuk
Meer van Magic Bodyfashion
€ 9,99
Direct leverbaar

Magic Tricks & Tips Bh Verlengstuk

De Magic Bra-Extender is een verlengstukje voor je beha. Hiermee maak je de omvang net wat groter, bijvoorbeeld als je net tussen twee maten in zit. Dit zorgt er voor dat de bh beter en comfortabeler past. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten en makkelijk in gebruik!

2 Haakjes (= 3cm.)  2 Haakjes (= 3,8 cm.)  3 haakjes (= 4,5 cm.).
Kleur
Maat
Aantal

Kenmerken
Magic Bodyfashion
Wasvoorschriften

Magic Tricks & Tips Bh Verlengstuk Kenmerken:

  • Kleur: in 1 doosje zit wit, huid en zwart
  • Maat 2 haakjes = 3,0 cm breed
  • Maat 2 haakjes = 3,8 cm breed
  • Maat 3 haakjes = 4,5 cm breed
  • Wasvoorschriften: handwas

Magic Bodyfashion

MAGIC Bodyfashion is een merk met een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van shapewear, bh's en accessoires. Sinds eind jaren tachtig brengt het producten op de markt en door deze jarenlange ervaring hebben alle producten een perfecte pasvorm en een zeer hoog draagcomfort. Innovatie staat centraal bij MAGIC: er worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld en alle producten zijn gemaakt van speciaal materiaal. Elk product heeft zijn eigen functie en lost veel voorkomende kledingproblemen bij vrouwen op. De MAGIC collectie zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook mooi Ún modieus. MAGIC is uniek in het bieden van jouw body solution!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten