Bh Verlengstuk
Bh Verlengstuk

Magic Bodyfashion

Meer van Magic Bodyfashion
Bh Verlengstuk
€ 9,99
Direct leverbaar

Magic Tricks & Tips Bh Verlengstuk

De Bra-Extender is een verlengstukje voor je beha. Hiermee maak je de omvang net wat groter.

De Magic Bra Extender is een verlengstukje voor een bh die net wat te strak zit. Bijvoorbeeld als je net tussen twee maten in zit of bij zwangerschap of andere gewichtstoename. De Bra Extender maakt de bh band wat langer, waardoor de omvangswijdte toe neemt. Dit kan er voor zorgen dat de bh beter past. Er zitten 3 stuks in een verpakking: 1x wit, 1x zwart en 1x huid. Kies voor de uitvoering met 2 Haakjes (= 3,8 cm.), 2 Haakjes smal (= 3cm.) of 3 haakjes (= 4,5 cm.).
Kleur
Maat
Aantal

Kenmerken
Magic Bodyfashion
Wasvoorschriften

Magic Tricks & Tips Bh Verlengstuk Kenmerken:

  • Kleur: in 1 doosje zit wit, huid en zwart
  • Maat 2 haakjes = 3,8 cm hoog
  • Maat 3 haakjes = 4,5 cm hoog
  • Maat 2 haakjes smal = 3,0 cm hoog
  • Wasvoorschriften: handwas

Magic Bodyfashion

MAGIC Bodyfashion is een merk met een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van shapewear, bh's en accessoires. Sinds eind jaren tachtig brengt het producten op de markt en door deze jarenlange ervaring hebben alle producten een perfecte pasvorm en een zeer hoog draagcomfort. Innovatie staat centraal bij MAGIC: er worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld en alle producten zijn gemaakt van speciaal materiaal. Elk product heeft zijn eigen functie en lost veel voorkomende kledingproblemen bij vrouwen op. De MAGIC collectie zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook mooi én modieus. MAGIC is uniek in het bieden van jouw body solution!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je donderdag! | 2011 - 2019


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten