Magic Bodyfashion

BH Magic Clip
Meer van Magic Bodyfashion
€ 4,99
Direct leverbaar

Magic Tricks & Tips Bh clip

Makkelijk te gebruiken aan de voor- en achterkant van de beha.

De Magic Clip is een zachte plastic Clip om de schouderbandjes op een andere manier te kunnen dragen. Zo kun je er voor zorgen dat onder bepaalde kleding de bandjes van je bh niet zichtbaar zijn. Tip: Ook ideaal om er voor te zorgen dat je schouderbandjes niet afzakken. Kan op de rug of aan de voorkant gedragen worden. In één verpakking zitten vier stuks, een grote en een kleine in een donkere kleur en een grote en een kleine in een lichte kleur.
Kleur

Kenmerken
Magic Bodyfashion
Wasvoorschriften

Magic Tricks & Tips Bh clip Kenmerken:

  • Mate van correctie: n.v.t.
  • Kleur: meerdere kleuren (2 transparant en 2 zwart)
  • 2 korte clips en 2 bredere clips
  • Te gebruiken voor de achterkant en voorkant
  • Materiaal: plastic

Magic Bodyfashion

MAGIC Bodyfashion is een merk met een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van shapewear, bh's en accessoires. Sinds eind jaren tachtig brengt het producten op de markt en door deze jarenlange ervaring hebben alle producten een perfecte pasvorm en een zeer hoog draagcomfort. Innovatie staat centraal bij MAGIC: er worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld en alle producten zijn gemaakt van speciaal materiaal. Elk product heeft zijn eigen functie en lost veel voorkomende kledingproblemen bij vrouwen op. De MAGIC collectie zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook mooi Ún modieus. MAGIC is uniek in het bieden van jouw body solution!
Alleen handwas
Alleen handwas
Niet bleken
Niet bleken
Niet strijken
Niet strijken
Niet chemisch reinigen
Niet chemisch reinigen
Niet drogen
Niet drogen
Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten