Wees voorbereid - Bestel op tijd!

Wees voorbereid - Bestel op tijd

Met deze campagne willen wij samen met de Thuiswinkel Waarborg onze klanten adviseren om tijdig cadeaus of een bestelling te plaatsen. Ieder jaar zorgen de feestdagen voor een extra piek drukte rondom verschillende data op eind november en december. Om ervoor te zorgen dat we je bestelling op tijd bij je thuis kunnen bezorgen adviseren we iedereen om tijdig te bestellen, dan verhoog je samen met ons de kans op een stipte levering.

Natuurlijk zetten wij en onze vervoerder PostNL extra mankracht in en informeren we u zo goed als mogelijk over wanneer je de bestelling kan verwachten maar toch, wees voorbereid - bestel op tijd :-)

Een aantal tips:
  • Meld je aan voor onze nieuwsbrief, we houden je op de hoogte van eventueel aanbiedingen en slimme bestelmomenten.
  • Laat pakketten afleveren op een servicepunt. De vervoerder komt dan niet voor een dichte deur te staan, je kunt het pakket ophalen wanneer je wilt en je voorkomt dat het voortijdig in handen komt van degene die je wilt verrassen. 
  • Bestel de cadeaus ruim voor de dag dat je ze nodig hebt. Wacht niet tot het laatste moment als dat niet hoeft. 
  • Benieuwd wanneer je pakketje binnenkomt? Houd dan de website van de betreffende webwinkel en je e-mail of app van de vervoerder in de gaten.

Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten