Verzendmogelijkheden

VOOR 17.00 UUR BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

Bestelt u op een werkdag voor 17.00 uur, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden in een duurzame verpakking van 100% gerecycled materiaal. 
Samen met PostNL streven wij ernaar uw bestelling de volgende dag te bezorgen.

Wanneer u bestelt op een zaterdag, zondag of feestdag, dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden. 

Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, ontvangt u direct een mail met daarin een bevestiging van uw bestelling. Wij gaan vervolgens aan de slag om uw bestelling keurig in te pakken en te versturen. 

Track and trace code
Zodra uw bestelling door ons is verzonden, ontvangt u een mail met daarin een track and trace code waarmee u het pakket kunt volgen. 

Uw bestelling kan op twee manieren worden verzonden: als een brievenbuspakje of als een pakket. In het algemeen verzenden we een bestelling met de reguliere brievenbuspost, zodat u niet hoeft thuis te blijven voor de bezorging. Een grotere bestelling die niet door de brievenbus past, verzenden we als pakket. Wanneer u niet thuis bent bij bezorging, wordt het pakket bij de buren afgeleverd.

Op het moment dat uw bestelling verzonden is, ontvangt u een mail met daarin een track and trace code. In deze mail is ook vermeld of uw bestelling is verzonden als brievenbuspakje of als pakket.

Ophalen bij een PostNL Afhaalpunt (Pakjegemak)
Ook is het mogelijk uw bestelling op te halen bij een PostNL Afhaalpunt. Vind het afhaalpunt bij u in de buurt met de locatiewijzer van PostNL.

Ophalen bij een DHL Afhaalpunt
Ook is het mogelijk uw bestelling op te halen bij een DHL Afhaalpunt. Vind het afhaalpunt bij u in de buurt met de locatiewijzer van DHL.

Het voordeel hiervan is dat u zelf het moment kunt kiezen waarop u het pakket ophaalt. Het pakket wordt tot maximaal twee weken bewaard op het afhaalpunt. In het bestelproces kunt u de service ‘Afhaalpunt’ selecteren.


 
Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten