Verzendpartner

Verzendpartner

Control Fashion heeft als vaste verzendpartner PostNL en alle zendingen worden met track & trace verzonden in een duurzame verpakking van 100% gerecycled materiaal. Samen met Control Fashion levert PostNL doorgaans alle zendingen binnen 24 uur af bij u. PostNL geeft in tegenstelling tot andere verzenders ook de keuze om pakketjes op PostNL afhaalpunten te laten leveren.

PostNL levert uw bestelling op maandag t/m zaterdag, zodat je de bestelling snel in huis hebt. Bestellingen naar het buitenland worden over het algemeen binnen 48 uur of later bezorgd.

In het algemeen verzendt Controlfashion.nl een bestelling met de reguliere brievenbus post, zodat je niet hoeft thuis te blijven voor de bezorging. Echter, een grotere bestelling die niet door de brievenbus past, wordt met de pakketservice verzonden. Voor pakketbezorging hebben wij gekozen voor PostNL als verzendpartner. Wij vinden dat deze verzendpartner een aantal grote voordelen boven andere verzenders heeft.

  • PostNL levert van dinsdag t/m zaterdag. Zaterdag is voor klanten vaak een prettige dag om de bestelling te ontvangen, daarom willen wij graag kunnen leveren op zaterdag.
  • PostNL levert ook bij één van jouw buren af, wanneer zij wel thuis zijn. Zodoende heb je de bestelling toch makkelijk en snel in huis.
  • De pakketten zijn traceerbaar. Zo weet je altijd waar het pakket zich bevindt en wanneer deze wordt bezorgd.
  • PostNL levert Controlfashion.nl de meest voordelige tarieven. Hierdoor kunnen wij de verzendkosten bij bestellingen vanaf € 39,00 gratis aanbieden.

Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten