Verzendpartner

Verzendpartner

Control Fashion heeft als vaste verzendpartners PostNL en DHL, alle zendingen worden met track & trace verzonden in een duurzame verpakking van 100% gerecycled materiaal. Samen met Control Fashion leveren PostNL en DHL doorgaans alle zendingen binnen 24 uur af bij u. PostNL en DHL geven in tegenstelling tot andere verzenders ook de keuze om pakketjes op afhaalpunten te laten leveren.

PostNL en DHL leveren uw bestelling op maandag t/m zaterdag, zodat je de bestelling snel in huis hebt. Bestellingen naar het buitenland worden over het algemeen binnen 48 uur of later bezorgd.

In het algemeen verzendt Controlfashion.nl een bestelling met de reguliere brievenbus post, zodat je niet hoeft thuis te blijven voor de bezorging. Echter, een grotere bestelling die niet door de brievenbus past, wordt met de pakketservice verzonden. Voor pakketbezorging hebben wij gekozen voor PostNL en DHL als verzendpartners. Wij vinden dat deze verzendpartners een aantal grote voordelen hebben boven andere verzenders:

  • PostNL en DHL leveren van dinsdag t/m zaterdag. Zaterdag is voor klanten vaak een prettige dag om de bestelling te ontvangen, daarom willen wij graag kunnen leveren op zaterdag.
  • PostNL en DHL leveren ook bij één van de buren af, wanneer zij wel thuis zijn. Zodoende heb je de bestelling toch makkelijk en snel in huis.
  • De pakketten zijn traceerbaar. Zo weet je altijd waar het pakket zich bevindt en wanneer deze wordt bezorgd.
  • PostNL en DHL bieden Controlfashion.nl de meest voordelige tarieven. Hierdoor kunnen wij de verzendkosten bij bestellingen vanaf € 39,00 gratis aanbieden.

Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten