Tips voor direct een platte buik

Corrigerend ondergoed kan er voor zorgen dat je buik er strakker uit ziet.

Je hebt eigenlijk een goed figuur, maar in dat ene jurkje of dat leuke shirt stoor je jezelf aan je buik. Of je wordt niet vrolijk van je zichtbare love-handles. Dit wil je graag opgelost hebben.

Het is een veelvoorkomend probleem. In Nederland zijn de meeste vrouwen niet tevreden met hun buik. De buik wordt gezien als probleem-zone. Niet alleen na zwangerschap, of andere hormonale gebeurtenissen zoals de overgang. Heel veel vrouwen, jong en oud, hebben een buikje. Ook al doe je dagelijks buikspieroefeningen, bijna geen enkele vrouw krijgt die gedroomde platte, strakke buik. Wat iedereen weet is dat gezond eten effect heeft op je figuur, maar dan nog heb je geen platte buik. Het geheim om dit direct op te lossen is shapewear
Shop hier de oplossingen.

Om een platte buik te krijgen kun je kiezen voor verschillende modellen corrigerend ondergoed. Corrigerende broekjes, body's, hemdjes en jurkjes maken je buik direct zichtbaar platter. Belangrijk is om goed te kijken wat je gecorrigeerd wilt hebben. Bijvoorbeeld als je voor een corrigerend broekje kiest, en je hebt enkel een bolling onder je navel, dan is een middel hoge shaper voldoende. Is het niet alleen je buik, maar ook je maaggedeelte dat je wilt corrigeren, dan moet je voor een extra hoge uitvoering kiezen. In sommige gevallen is het beter om voor een corrigerend jurkje, body of hemdje te gaan. Corrigerende hemdjes zijn niet ideaal voor onder een jurk, maar werken wel goed onder een broek. Corrigerende jurkjes, body's en hemdjes gaan verder en hoger dan een broekje. Ze kunnen bijvoorbeeld zichtbare bh randjes op je rug glad strijken. Wil je graag ook je bovenbenen corrigeren kies dan voor een jurkje of corrigerend ondergoed met pijpjes. Om de keuze te vergemakkelijken kun je hier enkele opties selecteren.

Voor nog meer persoonlijk advies kun je ons altijd mailen.


Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten