Shapewear voor zwangere vrouwen

De nieuwe trend in corrigerend ondergoed. Al jarenlang groeit het aanbod van shapewear voor vrouwen. Een nieuwe trend is shapewear voor zwangere vrouwen. De mode voor zwangere dames heeft zich flink ontwikkeld. In de jaren zestig en zeventig waren er de positiejurken. Wijde jurken die de buik zoveel mogelijk verhulden. Daarna kwamen de leggings met daaroverheen een wijd shirt. Tien jaar geleden werden de buikbanden populair. De zwangere buik mocht gezien worden. Je hoeft je buik niet meer te verbergen. Strakkere kleding waarin je figuur duidelijk zichtbaar is kun je ook dragen als je zwanger bent. En dan is maternity shapewear natuurlijk een handig hulpmiddel. Corrigerend ondergoed maakt je vormen mooier, het verzacht de heupen en geeft de bolle buik en de rug extra steun.


Spanx shapewear voor zwangeren

Sara Blakely van het Amerikaanse bedrijf Spanx lanceerde een aantal jaar geleden de inmiddels zeer populaire ‘Mama Spanx’. Op internetfora en zwangerschapsblogs lijken vrouwen vooral het afslankende effect van deze shapewear toe te juichen, maar volgens Blakely is dat slechts een bijkomstigheid. ‘Mijn zwangerschapscollectie moet in de eerste plaats extra comfort bieden. Dat je kont en je dijen er strakker in uitzien is gewoon mooi meegenomen,’ zegt ze.

Maar kunnen die strakke slipjes schadelijk zijn voor de ongeboren baby? Daarover lopen de meningen van specialisten uiteen. Zo zijn sommige gynaecologen ervan overtuigd dat corrigerend ondergoed baby’s in de baarmoeder op geen enkele manier beïnvloedt, maar anderen stellen zich iets voorzichtiger op. Dus kies zorgvuldig voor het juiste corrigerende ondergoed als je zwanger bent. Draag niet het standaard corrigerend ondergoed, maar kies voor shapewear speciaal gemaakt voor vrouwen die in verwachting zijn.

De Spanx Power Mama Maternity Mid-tigh Shaper is ontworpen voor zwangere vrouwen. Het geeft je support tijdens je zwangerschap. Met de Spanx Power Mama zie je er 9 maanden lang goed uit. Deze shaper groeit met je buik. De zachte garens rekken mee terwijl je buik groeit. De Power Mama biedt je steun in je onderrug en shapet op comfortabele wijze je billen en heupen. Bodyshaping die comfortabel en flatteus is. Perfect om iedere dag te dragen.
Spanx Power Mama Maternity Mid-tigh Shaper
Shop hier Spanx Power Mama Maternity Mid-tigh Shaper SPX 163.


Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten