Corrigerend ondergoed

Probeer je nieuwe corrigerende ondergoed thuis altijd goed uit, voordat je het buitenshuis gaat dragen. Controleer welke lingerie je onder je shapewear het meest comfortabel vindt zitten en kijk of het mooi valt onder je kleding. Of shapewear perfect zit en valt hangt namelijk niet alleen van jouw figuur af, maar ook van de kleding waaronder je het gaat dragen.
 

5. Sexy

Aan shapewear kleeft nog altijd het imago van saai en lelijk corrigerend ondergoed, dat niet sexy en verleidelijk is om te dragen. Dat is gelukkig al lang niet meer zo. Tegenwoordig hebben top merken zoals Nancy Ganz, SPANX of Wolford prachtige shapewear. Body’s met transparante vlakken, broekjes met kant of hemdjes met tule: corrigerend ondergoed hoeft echt niet meer saai en oudbollig te zijn. Wanneer je je op je gemak voelt in jouw corrigerende ondergoed, straalt dat door in je houding en zelfvertrouwen.
 

Veel voorkomende problemen (+ oplossingen)

Shapewear hoort comfortabel te zijn. Is dit niet het geval, dan ligt het vaak aan een verkeerde maat of aan het feit dat je het niet op de juiste wijze hebt aangetrokken. Hieronder behandelen we de meest voorkomende problemen en geven we je een aantal oplossingen.
 

Taillebanden blijven omrollen

Taillebanden die te hoog opgetrokken worden, rollen om. Trek de tailleband tot de natuurlijke taillelijn of tot onder je bh wanneer het een extra hoge uitvoering betreft. Heb je de tailleband niet te hoog opgetrokken en hij blijft alsnog omrollen? Dan is de maat te klein.

Zichtbare haakjes en ogen

Als de haakjes en oogjes zichtbaar zijn door de kleding heen, dan kun je dit oplossen door de haakjes aan de zij-of achterkant van de lichaam vast te maken.
 

Bodystockings passen niet

Het kan voorkomen dat geen body of bodystocking kan vinden die goed past. Als dit het geval is, kan je ook kiezen voor een torsette, een hemdje, een hoogbroekje zonder bh of voor een taillevormer.

Onderjurkje kruipt omhoog

Als je onderjurk omhoog kruipt bij het dragen van een panty, dan kan je dit gemakkelijk verhelpen door wat haarlak op je panty te spuiten. Zo blijft het jurkje netjes op zijn plaats en glijdt hij niet omhoog.
 
Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten