Shapewear onder je trouwjurk?

Bij ons als shapewear specialist ben je aan het goede adres bij het kopen van shapewear voor de bruid, wat voor shapewear kan ik het beste kiezen onder mijn trouwjurk? Het is natuurlijk op een mooie dag wel zo subliem als je er perfect op staat. Een prachtig vrouwelijk silhouette mag dan natuurlijk niet ontbreken. Onder een mooie bruidsjapon horen natuurlijk de perfecte bruidsaccessoires zoals kousen, something borrowed something blue maar ook een mooie set passende lingerie of shapewear voor de bruid.


Voor prachtige bruidskousen kun je terecht bij onze andere shop: Beenmode.nl, alle bruidskousen vind je hier:
https://www.beenmode.nl/dames/kousen/bruidskousen/

Voor een prachtige set corrigerende shapewear vind je bij Controlfashion.nl alles wat je zoekt. Bruids shapewear laat je lichaam mooi uitkomen een bruidsjurk. Bij Controlfashion.nl hebben we shapewear in alle soorten en maten, vormen en figuren. Het is een hip en niet weg te denken item met een sensuele en vrouwelijke uitstraling. Met shapewear wil je vaak bepaalde delen van het lichaam net wat shapen maar daarvoor moet je altijd eerst goed bepalen wat je wil corrigeren.

Hoe komt mijn silhouet nog mooier uit in een prachtige trouwjurk? Daar geven wij graag het perfecte antwoord op door het juiste shapewear te dragen passend op jou figuur! We lopen graag de verschillende varianten zoals jurkjes, corrigerende broekjes, corrigerende hemden enz. even met je door.

Onder een trouwjurk is shapewear perfect te dragen maar je moet jezelf er natuurlijk wel zeker in voelen, shapewear maakt je figuur perfect en het is dan ook beslist een goede uitkomt voor onder een trouwjurk. Het is super modern in vele verschillende varianten, patronen en kanten werkjes. Tegenwoorden zijn er modellen in alle verschillende soorten, maten en stijlen. 

Bepaal eerst welk deel van je lichaam je voor de perfect fit wilt corrigeren.
We hebben een speciale pagina gemaakt waar je voor alle type figuren kunt terugvinden wat geschikt is voor jou lichaam, ieder is ander dus ook dit is voor iedereen anders. Kijk even hier voor de details: https://www.controlfashion.nl/klantenservice/figuurtypes

Er is shapewear voor jurken met een open rug, voor corrigerende broekjes met lange pijpjes maar ook corrigerende broekjes met korte pijpjes. Ook zijn er speciale toepassingen voor bh's om deze lager te maken, uit te laten rekken en nog vele mogelijkheden meer. 

1. Kijk hier voor verschillende accessoires voor bh's: https://www.controlfashion.nl/accessoires/bh-accessoires/         
2. Kijk hier voor alle shapewear broekjes: https://www.controlfashion.nl/corrigerende-broekjes/


Shapewear jurk

Vind je het prettig om een jurkje te dragen en geef je hier voorkeur aan boven een corrigerende broek, dan kun je het beste gewoon hiervoor gaan. De spoeling in corrigerende jurkjes is niet zo groot als in corrigerende broekjes maar je komt hier zeker een heel eind mee. We hebben een brede selectie online staan, mocht je er niet uitkomen laat het ons beslist weten dan helpen we graag met een persoonlijk advies. Kijk hier voor alle shapewear jurkjes online:
https://www.controlfashion.nl/corrigerende-jurkjes/
 

Corrigerend rokje

Wil jij alleen het onderste gedeeltje van je lichaam corrigeren in je trouwjurk dan is het slim om eens te kijken naar een corrigerende rokje. Die pakt het onderste gedeelte van je lichaam aan zoals je heupen, billen, bovenbenen en taille. De beste corrigerende rokjes vind je hier:

https://www.controlfashion.nl/corrigerende-jurkjes/corrigerend-rokje/


Verleidelijke sexy shapewear

Corrigerende ondergoed heeft eigenlijk vanuit vroeger een wat stoffig imago maar dat is natuurlijk helemaal niet meer van deze tijd. Shapewear is hip en dat zie je ook aan steeds meer aanbod en steeds hipper aanbod. Merken zoals Nancy Ganz uit Australie, Spanx uit Amerika en PrimaDonna uit Belgie timmeren hard aan de weg om samen met ons shapewear steeds verleidelijker en sexyer te maken, kijk hier voor een greep uit het assortiment:

https://www.controlfashion.nl/filter/merken/nancy-ganz,primadonna,spanx,wolford,wacoal/sorteren/nieuw

Mocht u er na deze tips en trics toch nog niet helemaal uitkomen, laat het ons weten dan kijken we graag met u mee en staan we altijd voor de volle 100% tevredenheid voor u klaar :-)
Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten