Ruilen

Mocht je aankoop toch niet goed passen of bevallen, dan kun je het artikel retourneren of ruilen voor een ander artikel. Alle aankopen kunnen, binnen 14 dagen na levering, geretourneerd of geruild worden. De 14 dagen gaan in nadat je het artikel hebt ontvangen. Na melding van een retour heb je nog eens 14 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen. Je kunt zelf kiezen voor ruilen of geld terug.

De artikelen dienen in een zo oorspronkelijk mogelijke staat gefrankeerd retour gestuurd te worden. Je dient zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking zoals je dat in een winkel zou doen. Indien je meer doet met de artikelen dan alleen beoordelen om te kijken of je het wilt houden en hierdoor schade ontstaat, dan ben je verantwoordelijk voor de waardevermindering.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren. Bij een ongefrankeerde zending moeten wij de kosten verrekenen met het te crediteren bedrag. Bij je bestelling wordt een Retourbon bijgesloten. Hier kun je een retourbon downloaden om een artikel te retourneren.

Zodra je retourpakket met het artikel is ontvangen en gecontroleerd, ontvang je het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na melding van je retourzending terug op je rekening zoals aangegeven op de Retourbon. Terug gestuurde producten die niet aan de gestelde voorwaarden voldoen zullen wij verrekenen.

Het wettelijk vastgestelde modelformulier voor het herroepingsrecht vind je hier.


Geniet van je maandag! | 2011 - 2019


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten