Retourneren en ruilen

Retourneren

Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling is dit natuurlijk erg vervelend en we lossen dit dan ook samen op! Je hebt bij ons 14 dagen bedenktijd. Alle aankopen mogen vervolgens binnen 14 dagen geretourneerd of geruild worden. De goederen kun je met de bijgesloten Retourbon terug sturen. Op de Retourbon kun je zelf aangeven of je wilt ruilen of je geld terug gestort wilt hebben. De artikelen dienen in een zo oorspronkelijk mogelijke staat gefrankeerd retour gestuurd te worden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren. Bij je bestelling wordt een Retourbon bijgesloten en hier kun je ook een Retourbon downloaden. 

Niets is zo vervelend om lang te wachten en wij storten daarom het aankoopbedrag, inclusief eventueel betaalde kosten zoals verzend-, administratie- en verwerkingskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering), zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst gewoon terug. Wij hanteren gratis verzending vanaf 30 euro, echter het retour zenden is daarom wel voor eigen rekening. Uiteraard nemen wij de retourkosten wel voor onze rekening wanneer er door ons onverhoopt een fout is gemaakt. Wij mogen wachten met het terugbetalen van het aankoopbedrag totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat je aantoont dat je het product hebt teruggestuurd. De onderstaande ruil- en retourvoorwaarden moeten wel worden gerespecteerd.

 

Persoonlijk advies

Wanneer je niet tevreden bent over het artikel en het graag wilt ruilen voor een ander artikel of een ander merk helpen wij u graag met persoonlijk advies. Ons team staat altijd voor u klaar en onze contact gegevens kunt u vinden op de klantenservice pagina contactgegevens.
 

Wettelijke modelformulier voor herroeping

Uiteraard kun je bij ons ook gebruik maken van het wettelijk vastgestelde formulier voor herroepingen. Deze kun je downloaden door op deze link te klikken.


Geniet van je donderdag! | Copyright © 2011 - 2019 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten