Retour- en ruilvoorwaarden

Retour-en ruilvoorwaarden

Ben je niet tevreden over de kleur, het model van je artikel of wiil je gewoon het artikel ruilen? Geen enkel probleem. U kunt bij ons binnen 30 dagen na ontvangst van de aankoop afzien. U heeft vervolgens nog eens 30 dagen om het product daadwerkelijk terug te sturen. Hoe dat werkt, kunt u hier lezen.. Ben je niet tevreden, wil je het artikel ook niet ruilen, maar liever je geld terug dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Niets is zo vervelend om lang te wachten en wij storten daarom het aankoopbedrag, inclusief eventueel betaalde kosten zoals verzend-, administratie- en verwerkingskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering), zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de overeenkomst gewoon terug. Wij hanteren gratis verzending vanaf 39 euro, echter het retour zenden is daarom wel voor eigen rekening. Uiteraard nemen wij de retourkosten wel voor onze rekening wanneer er door ons onverhoopt een fout is gemaakt. Wij mogen wachten met het terugbetalen van het aankoopbedrag totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat je aantoont dat je het product hebt teruggestuurd. De onderstaande ruil- en retourvoorwaarden moeten wel worden gerespecteerd.

Het aanmelden van je retour is gemakkelijk door ons telefonisch of per e-mail het ordernummer van de retour door te geven. Na het aanmelden van je retourzending heb je nog 30 dagen de tijd om het pakketje per post te versturen. Daarnaast kun je het bijgevoegde retourformulier invullen en meesturen met je retourzending. Hier kun je ook een Retourbon downloaden.

Als je een artikel wil retourneren naar Control Fashion is het belangrijk dat het artikel compleet is, in de originele staat, niet gebruikt, gepast of gedragen en onbeschadigd. Wanneer een artikel wel gebruikt of beschadigd is, kunnen wij een eventuele waardevermindering bij je in rekening brengen. Helaas kunnen wij om redenen van hygiëne sommige artikelen (zoals onderbroeken, die om redenen van hygiëne verzegeld worden verstuurd) niet retour nemen wanneer de verzegeling van de verpakking na levering is verbroken.

Heb je het verkeerde product ontvangen of is er echt iets mis met het product, bijvoorbeeld een productiefout of heeft u een ondeugelijk product ontvangen. Wij zorgen direct voor een snelle, passende oplossing! Neem even per mail of telefonisch contact met ons op en dan zorgen wij voor een oplossing zonder dat je kosten maakt.

Doe de artikelen in de bestaande verzendverpakking of in een nieuwe envelop of pakketdoos en voeg de retourbon toe. Na het aanmelden van de retourzending kun je gemakkelijk de artikelen met voldoende frankering sturen naar ons onderstaande adres:

Controlfashion.nl
Driehoeven 16
5076BB Haaren
Nederland


Wettelijke modelformulier voor herroeping

Herroeping, wat is dit precies?
Herroepingsrecht betekent eigenlijk gewoon bedenktijd. We leggen het even uit: In een 'gewone' winkel bent u altijd in de mogelijkheid artikelen vast te houden, te beoordelen en te passen. Bij een aankoop in een online winkel is dat natuurlijk wat lastiger. Wij helpen u zo goed als mogelijk en geven u graag persoonlijk advies.
Toch kan het gebeuren dat uw aankoop niet aan uw verwachting voldoet en u deze wilt ruilen of retourneren. Volgens De Autoriteit Consument & Markt heeft u recht op bedenktijd maar ook volgens ons want dat vinden wij meer als normaal.
 
U heeft bij ons 30 dagen bedenktijd. Deze termijn gaat in op de dag dat u uw bestelling ontvangen heeft. Bij deelleveringen gaat deze termijn in zodra u het laatste artikel uit uw bestelling ontvangen heeft.
Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop, dan kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van de aankoop afzien. Graag verwijzen wij u naar onze eenvoudige ruil- en retourprocedure.

Ook kunt u hiervoor gebruik maken van het wettelijke modelformulier voor herroeping. Deze kun je downloaden door op deze link te klikken.


Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten