Het rugdecolleté

Zet de achterkant van je outfit in de spotlights. Het rugdecolleté is de ideale manier om dit te bereiken. Dit subtiele bloot is minstens zo mooi als een "normaal" decolleté. Een blote rug is niet alleen exotisch, maar in combinatie met een hooggesloten voorkant ook erg chic. Diverse modemerken hebben in hun collecties dan ook jurken en tops met een rugdecolleté.

Rugloze Beha's Shop

Jurk met rugdecolleté en rugloze beha

Een jurk is het ideale kledingstuk voor een rugdecolleté. Draag bij speciale gelegenheden een lange jurk met blote rug. Je zult er prachtig uit zien. Heb je lang haar, zorg er dan voor dat je blote rug goed zichtbaar blijft. Steek je haar op of vlecht het op een bijzondere manier. Ook bij minder chique gelegenheden kan een rugdecolleté een mooi effect geven. Een losse top combineer je met een skinny jeans. Korte jurkjes met een blote rug zijn kunnen sexy en stijlvol zijn.

Pas wel op dat het niet te bloot wordt. Lage rug? Zorg er dan voor dat je aan de voorkant weinig tot geen decolleté ziet. Korte broekjes combineren met een top met uitgesneden rug is prima voor een warme dag op een festival, maar iets minder voor naar het werk.

En wat draag je er onder?

Hier zijn tegenwoordig allerlei handige oplossingen voor. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

 
Kies hier uit de diverse oplossingen.

Lingerie met een speciale functie kan hier een goede oplossing bieden. Afhankelijk van je kleding en je borsten en de gewenste ondersteuning of comfort maak je een keuze. Control Fashion is niet alleen gespecialiseerd in shapewear, ofwel corrigerend ondergoed, maar biedt ook allerlei accessoires om er op je best uit te zien. Wat voor een figuur je ook hebt en welke kleding je ook wilt dragen. Diverse soorten beha's, straplesspush upminimizer of rugloze plak beha.

Heel veel maten en soorten uit voorraad leverbaar. Heb je een speciale wens, die je niet kunt vinden in de webshop, neem dan contact met ons op. Graag willen we je helpen.

TIP:
Neem ook eens een kijkje bij de shapewear van Control Fashion. Steeds meer vrouwen ontdekken dit om er nog beter uit te zien. Shapewear kan het accent op de juiste plaatsen leggen en/of zorgen voor geen zichtbare lijnen van je ondergoed.


Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten