Corrigerend Ondergoed voor grote maten

Dames met een maatje meer willen ook graag in shape zijn.

Het lijkt soms moeilijk om shapewear te vinden als je maat 46 of groter hebt. Toch zijn er veel vrouwen die een grotere maat dragen. Ook zij willen er graag goed uit zien. Corrigerend ondergoed kan hier enorm bij helpen. Control Fashion is gespecialiseerd in shapewear en ook voor de dames met een maatje meer zijn er goede oplossingen.
 

Spanx Super Higher Power 409


Spanx voor grote maten

Spanx maakt shapewear van maat XS tot Plus Size maten. De Spanx In Power Line serie is zeer geschikt voor grote maten, zoals maat 48, 50, 52 en 54. Bij deze serie zijn er twee corrigerende broekjes die comfortabel dragen en zeer goed corrigeren. Op de juiste plaatsen hebben de broekjes sterke compressie zones die je mooi in shape brengen. Ideaal voor onder jurkjes. Ze maken je buik platter en brengen je billen in vorm. Het verschil tussen de Spanx In Power Line Super Higher Power 409 en de Spanx In Power Line Super Power Panties 408 is de hoogte van het broekje. De 409 gaat tot aan je bh en de 408 is een stuk lager. Afhankelijk van je figuur kies je een model. Een peer figuur kan voor de 408 kiezen. Ben je meer een appel figuur kies dan voor de 409.  De 409 corrigeert zowel je buik als maag gedeelte.
De maatvoering van de Spanx In-Power Line is een beetje vergelijkbaar met de maten bij panty's. Belangrijkste uitgangspunt voor je maat is je gewicht. Bij een gewicht van bijvoorbeeld 120 kg is maat F geschikt voor je.  
Hier kun je je maat opzoeken


Naomi & Nicole voor grote maten

Naomi & Nicole heeft corrigerend ondergoed die in Plus Size maten wordt gemaakt. Zo is er het Naomi & Nicole Torsette en het Hoge Taille Broekje met Pijpjes. Deze shapewear is speciaal ontworpen voor een maatje meer. Het hemdje (Torsette) is er in maat 3XL en 4XL. Het broekje gaat van 2XL tot 5XL. Ga hier naar Naomi & Nicole corrigerend ondergoed.

Naomi & Nicole Corrigerend Hemd Plus Sizes       Naomi & Nicole Broekje
 

Trinny & Susannah voor grote maten

De twee bekende engelse dames Trinny & Susannah hebben hun eigen shapewear ontworpen. In Plus Sizes vind je in hun assortiment een mooi corrigerend hemd en een extra sterk corrigerend jurkje.

Trinny & Susannah Body Smoother       Trinny & Susannah Tummy Tucker Vest

Het Trinny & Susannah Body Smoother Jurkje vermindert vetrolletjes van je dijen tot en met je maag zonder dat je een ingesnoerd of benauwd gevoel krijgt.

Het Trinny & Susannah Tummy Tucker Vest is een heel mooi corrigerend topje gemaakt met kasjmier.

Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Graag willen wij je helpen.


Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten