Betalen met MasterCard / VISA / e-Maestro

MasterCard

Via ons beveiligde Buckaroo systeem kun je op een veilige manier met je creditcard (MasterCard) een directe online betaling doen. MasterCard SecureCode™ is een nieuwe service van MasterCard voor internet betalingen. MasterCard SecureCode zorgt ervoor dat je gegevens nog beter beschermd zijn als je betaalt via internet. Meer informatie over MasterCard

VISA

Via ons beveiligde Buckaroo systeem kun je op een veilige manier met je creditcard (Visa) een directe online betaling doen. Verified by Visa zorgt ervoor dat je gegevens beter beschermd zijn als je betaalt via internet. Meer informatie over Visa Card >>


Door het doen van een Creditkaart betaling via MasterCard of Visa in onze shop is het voor u mogelijk om achteraf te betalen. Een bedrag innen via een creditkaart betaling gaat altijd in twee stappen. Als eerste wordt er u tijdens het bestel proces gevraagd om goedkeuring, vervolgens wordt uw rekening na levering pas belast met de toegezegde betaling.
 

e-Maestro

Betalen met e-Maestro is een eenvoudige, betrouwbare betaalmethode van MasterCard, speciaal voor Belgische klanten. U kiest bij de betaalmogelijkheden voor 'Creditcard' en vervolgens voor de optie 'Maestro'. 

Na het afronden van de betaling wordt u automatisch teruggestuurd naar de pagina van Beenmode.nl. U ontvangt van ons per mail een digitale factuur en een bevestiging van de bestelling.

Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten