Geld terug garantie

Aankoopbedrag terug bij een retourzending, garantie

Wanneer je aan alle retourvoorwaarden voldoet en de retourzending binnen 30 dagen na herroeping is teruggestuurd, heb je recht om het aankoopbedrag terug te ontvangen. Niets is zo vervelend om lang te wachten en wij storten daarom het aankoopbedrag, inclusief eventueel betaalde kosten zoals verzend-, administratie- en verwerkingskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering), zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de overeenkomst gewoon terug.

Wanneer je niet tevreden bent over het bestelde artikel zijn de kosten voor de retourzending voor eigen rekening.
Bij een productiefout, ondeugelijk product of een fout van Control Fashion heb je uiteraard ook recht op de verzendkosten die je gemaakt hebt bij de retourzending. Wij zorgen voor een kosteloze afhandeling en de verzendkosten van de retourzending worden dan uiteraard ook teruggestort op je rekening.

De wettelijke garantie is van toepassing op al onze artikelen. Dat houdt in dat een artikel datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten van het artikel.

Bij je bestelling wordt een Retourbon bijgesloten. Hier kun je een retourbon downloaden om een artikel te retourneren. Het wettelijk vastgestelde modelformulier voor het herroepingsrecht vind je hier.

Vragen? Bel ons op +31 (0)85 902 8005 of stuur ons een e-mail via [email protected]. Wij zorgen ervoor dat je vraag zo snel mogelijk wordt beantwoord!
Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten