Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Heren Short

Boxershorts heren

Comfortabel ondergoed zorgt ervoor dat je je volledig kunt focussen op je doel. Boxershorts zijn veruit het populairste ondergoed voor mannen. Niet zo gek, want ze zitten mooi aansluitend onder kleding. Ze kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals katoen, stretch katoen, microfiber of speciaal katoen voor extra draagcomfort tijdens werk en vrije tijd.


Boxershorts mannen

Kies jij voor basic wit of ga je liever voor zwart? Heel veel merken bieden boxers aan. Bij Control Fashion vind je de fijne shorts van Spanx. De Spanx Cotton Comfort Trunk SPXM 625 is een hele fijne broek die je zo kunt dragen of in combinatie met een corrigerend shirt of corrigerend hemd. Ze zijn er in twee kleuren. De pasvorm is uitstekend. Dit is de ideale boxershort, zonder wrijving in de lies. Geeft een ondersteunend en liftend effect. Het is gemaakt van een combinatie van comfortabel katoen met krachtige eigenschappen. Deze boxershort geeft een nieuwe betekenis aan herenondergoed. Innovatieve 3D zones met ondersteunend en liftend effect. Ademende 'mesh' zones werken vocht opnemend en verkoelend. De korte pijp van deze boxershort biedt comfort.


Heren Boxershorts

Moderne heren boxershorts zijn heel normaal voor modieuze mannen. Hierbij is comfort en uiterlijk van belang. Bijna alle mannen hebben wel eens ooit een boxershort gedragen. De meeste heren geven de voorkeur aan het bijzondere draaggemak van dit kledingstuk. Control Fashion wil het je graag gemakkelijk maken en heeft de beste heren boxershorts in de online shop. Je hoeft er de deur niet voor uit. Je kunt het gemakkelijk vanuit je luie stoel kopen.

Er zijn helaas geen producten in deze rubriek aanwezig.
Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten