Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Heren Diversen

Mannen diverse accessoires 

Voor mannen zijn er ook accessoires gemaakt om het comfort van het dragen van je kleding te verhogen. De Magic Nipple Protectors beschermen je tepels tegen schuren tijdens het sporten. Dit zijn rondjes met een zachte binnenkant. Je plakt dit op je tepels. Ideaal bijvoorbeeld bij hardlopen of een andere sport. In een pakje zitten er 20 paar voor eenmalig gebruik.


Mannen diverse corrigerend ondergoed

Naast een corrigerend hemd of corrigerend shirt kunnen mannen kiezen voor een korset of taillevormer. De Magic Love Handle Reducer laat zwembandjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het is een tailleband voor een slanker figuur. De taillevormer is gemaakt met een dubbele laag stof die een sterke ondersteuning in de taille geeft. Deze lovehandle reducer is zowel door vrouwen als mannen te gebruiken.
De Esbelt Brazilian Shapewear Body Shaper for Men is een slankmakend korset voor heren. Deze taillevormer maakt direct je houding beter, je buik platter en geeft een zichtbare taille. Daarnaast is het een prettige steun voor je rug. Dit shapewear artikel heeft een dubbele haak en oogsluiting. Er zitten flexibele baleinen in deze band om oprollen te voorkomen.


Mannen diversen

Mis je een bepaalde oplossing voor mannen voor hedendaagse kledingprobleempjes? Neem dan contact met ons op. Mogelijk dat we je kunnen helpen. Voor vrouwen vind je hier de verschillende accessoires lingerie, van plak bh tot billenbroekje.
Veel van deze oplossingen zijn van het merk Magic Bodyfashion. Zij bieden heel veel oplossingen. Je kunt ze gemakkelijk online kopen. De artikelen zijn aantrekkelijk geprijsd.

Er zijn helaas geen producten in deze rubriek aanwezig.
Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten