Toon rubrieken
Toon filters
Prijs

Heren Corrigerend Hemd

Corrigerend hemd mannen

Er komt steeds meer corrigerend ondergoed mannen. Een correctie hemd is ideaal als je er graag slanker, strakker en beter uit ziet. Het corrigeert je buik en geeft een betere vorm. Je draagt het onzichtbaar onder je overhemd of andere kleding. De Spanx Zoned Performance Tank SPXM 602 is een naadloos strak aangesloten hemd met een functionele werking. Dit artikel is er zo wel in het wit als in het zwart. Hiermee lijkt het sneller of dat je het gewenste sixpack figuur hebt. De borstkast wordt goed geaccentueerd en de taille smaller gemaakt. Je buik wordt een stuk platter. Je kleding zal hierdoor losser gaan zitten. Vergroot je zelfvertrouwen en probeer eens wat het voor je doet en hoe fijn het draagt.


Corrigerend hemd heren

Een figuurcorrigerend hemd voor mannen die er graag slanker, strakker en beter uit zien. Het corrigeert je buik en geeft je een betere vorm. Je draagt het onzichtbaar onder je overhemd of andere kleding. Je bent op deze manier direct in vorm. Het verbetert je figuur, maakt bijvoorbeeld je buik platter. Een correctie hemd draag je gewoon als ondergoed. Het ziet er uit als gewoon een mooi hemd, maar het doet meer voor je. Het is niet gemaakt van gewoon katoen, maar van een materiaal dat een combinatie is van nylon en elastaan. Deze stof blijft lang zijn elasticiteit houden, droogt snel en kan op 30 graden gewassen worden.


Correctie hemd mannen

Steeds meer mannen kiezen voor ondergoed met een speciale functie. Het moet fijn en comfortabel dragen. Een corrigerend hemd mannen zit strak aangesloten en ziet er daarom erg netjes uit onder je kleding. Je kunt het combineren met een gewone boxerschort of kies voor de Spanx Cotton Comfort Trunk SPXM 625. In het assortiment van Spanx vindt je een zeer uitgebreid aanbod shapewear voor vrouwen en speciale artikelen voor mannen. Bij de heren blijft shapewear vooral beperkt tot hemden, shirts en taillevormers.

Er zijn helaas geen producten in deze rubriek aanwezig.
Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten